reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Witajcie. Po cichu chciałabym do was dołączyć. Generalnie okres mi się trochę spóźniał, zrobiłam domowy test wczoraj i taki widok mnie spotkał.
Poszłam dzisiaj na betę a tam 7330!! Nie chce mówić jaki szok mnie spotkał.
Wg om termin wychodzi mi na 7 sierpnia. Wizyta dopiero w poniedziałek. Do tego czasu oszaleje...
Gratulacje ! :)
Nie spodziewałaś się ciąży ?
Jeśli masz termin na 7 sierpnia to w poniedziałek masz już szanse zobaczyć serduszko :)

Ja mam wizytę w piątek i o ile byłam spokojna do tej spory to zaczynam się trochę stresować już…

reklama
Witajcie. Po cichu chciałabym do was dołączyć. Generalnie okres mi się trochę spóźniał, zrobiłam domowy test wczoraj i taki widok mnie spotkał.
Poszłam dzisiaj na betę a tam 7330!! Nie chce mówić jaki szok mnie spotkał.
Wg om termin wychodzi mi na 7 sierpnia. Wizyta dopiero w poniedziałek. Do tego czasu oszaleje...
To się nazywa niespodzianka 😉😄 nie spodziewałaś się?

Cześć dziewczyny!
Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, wg OM 5+2 , natomiast wg USG 6+1.
Pęcherzyk ciążowy wraz z pęcherzykiem żółtkowym jest i wszystko wygląda dobrze oprócz tego, że w niedalekiej odległości zobaczył krwiaka podkosmówkowego 😒 nie ukrywam, że jestem trochę zdziwiona, bo do tej pory nie miałam żadnych plamień. Krwiak ma niecałe 2 cm. Dostałam duphaston 3x1 i kategoryczny zakaz chodzenia. Tydzień czasu mam leżeć I liczyć na to, że krwiak się wchłonie. Czy któraś z was zmagała się kiedykolwiek z podobnym problemem? To moja pierwsza ciąża i bardzo z mężem się boimy. 😔

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, wg OM 5+2 , natomiast wg USG 6+1.
Pęcherzyk ciążowy wraz z pęcherzykiem żółtkowym jest i wszystko wygląda dobrze oprócz tego, że w niedalekiej odległości zobaczył krwiaka podkosmówkowego 😒 nie ukrywam, że jestem trochę zdziwiona, bo do tej pory nie miałam żadnych plamień. Krwiak ma niecałe 2 cm. Dostałam duphaston 3x1 i kategoryczny zakaz chodzenia. Tydzień czasu mam leżeć I liczyć na to, że krwiak się wchłonie. Czy któraś z was zmagała się kiedykolwiek z podobnym problemem? To moja pierwsza ciąża i bardzo z mężem się boimy. 😔
To się zdarza, spokojnie. Leż, odpoczywaj i wszystko będzie dobrze. Jesteś pod opieką i nie ma co się martwić na zapas 🤞🙂

Dzień dobry kochane 😊 ja dziś od. 6 na nogach, by dotrzymać towarzystwa mężowi przy kawce 😅 czekam jak córka wstanie, żeby ogarnąć pokój ( bo dziś spała z mamusia 🤦‍♀️😂). Trzeba jeszcze iść na małe zakupy żeby uszykowac ubiad mężowi, bo dziś jedziemy do babci na noc, bo jutro wizyta 😱 Jezu jak ja się stresuję 😔

reklama
Gratulacje ! :)
Nie spodziewałaś się ciąży ?
Jeśli masz termin na 7 sierpnia to w poniedziałek masz już szanse zobaczyć serduszko :)

Ja mam wizytę w piątek i o ile byłam spokojna do tej spory to zaczynam się trochę stresować już…
To się nazywa niespodzianka 😉😄 nie spodziewałaś się?
No nie spodziewałam się. U nas pewne problemy z zajściem są. W sumie ponad 7 lat starań. Już szczerze powiedziawszy się poddałam. Mamy już dzieci więc sami nie będziemy.
Ostatnio niespodzianka była podwójna. Mam nadzieję że tym razem będzie pojedyncza bo młodsza się nie robie i ciężko będzie.

Jak w poprzedniej ciąży objawów nie miałam to w tej już mam. Dzisiaj np wstałam z zawrotami głowy. Myślałam że do łazienki nie dotrę. Podejrzewam, że rozregulowała mi się tarczyca. A wizyta dopiero w poniedziałek....

Do góry