Mama32@
Fanka BB :)
Koniecznie zmień dietę.Mnie niepokoi mój cukier na czczo 100 , tarczyca tez poszybowała w górę bo ponad 3 . Jutro jadę do diabetologa i endrykronologa…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie zmień dietę.Mnie niepokoi mój cukier na czczo 100 , tarczyca tez poszybowała w górę bo ponad 3 . Jutro jadę do diabetologa i endrykronologa…
Tak, jak najbardziej, ładna beta Ja robiłam betę 4 dni przed okresem (27 cyklu), wyszła mi 23,5, po 72 h wzrosła już do 147.Cześć Dziewczynki, w piątek 26 dnia cyklu robiłam Betę i wyszło 20.12, wczoraj po 2 dniach 28 dzień cyklu BETA 86.65 . Nieśmiałe powody do radości?
U mnie identycznie. Straciłam tylko apetyt.Bardzo dobre, dziękuję. Właściwie oprócz delikatnego "kłucia" jajników i podbrzusza plus obrzmiałych, tkliwych piersi to nie mam żadnych innych objawów, które mogłyby wpływać na samopoczucie. Najgorzej piersi, bo mam spory biust i odczuwam dosyć intensywnie A jak Twoje samopoczucie?
Badałam w drugiej ciąży,był bardzo niski i od razu dostałam duphaston.Dziewczyny, a badałyście sobie progesteron na początku ciąży?
To oby u nas obyło się bez żadnych ciężkich dolegliwości. Przyjaciółka jest w 7 tygodniu ciąży i ciągle ma nudnościU mnie identycznie. Straciłam tylko apetyt.
Tego się właśnie boję,bo ostatnim razem miałam do 16 tygodnia :/To oby u nas obyło się bez żadnych ciężkich dolegliwości. Przyjaciółka jest w 7 tygodniu ciąży i ciągle ma nudności
Właśnie, ja sobie badałam razem z betą i wzrastał. Ale ja tylko dwa razy betę badałam, więcej już nie chciałam, by się nie nakręcać przyrostami.Badałam w drugiej ciąży,był bardzo niski i od razu dostałam duphaston.
Ulala, to faktycznie było kiepsko :-/Tego się właśnie boję,bo ostatnim razem miałam do 16 tygodnia :/
Ja idę jutro pierwszy raz zbadać. Idę tez jutro do gina,bo przepisał mi miesiąc temu leki i wyczytałam,ze nie wolno ich brać w ciążyWłaśnie, ja sobie badałam razem z betą i wzrastał. Ale ja tylko dwa razy betę badałam, więcej już nie chciałam, by się nie nakręcać przyrostami.