Madeleine.123
Zaciekawiona BB
Ja też nie! I się już zaczęłam zastanawiać czy to dobrzeOjej chyba ja jako jedyna nie sprawdzam bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie! I się już zaczęłam zastanawiać czy to dobrzeOjej chyba ja jako jedyna nie sprawdzam bety
U mnie takDziewczyny, czy Wam też towarzyszy bol pobrzusza/klucie jajnikow.
Google mowi, że to normalne na tym etapie, jak jest u Was?
U mnie tak samo, z aplikacji mi wychodzi 8.08, a ja mam 3.03Mi według apki wychodzi 8 sierpień, ale zobaczymy co powie lekarz
kreski rzeczywiście bardzo słabiutkie, ja bym poszła od razu na betę wtedy będziesz miała pewność co do ciąży.Witajcie jeszcze nie śmiało do was dołączę bo z dzisiaj testy wyszły nie pewnie pozytywne bo bardzo słabiutkie kreski , ale jestem przed @ 3 dni ,jutro jeszcze powtórzę z porannego moczu . A wam dziewczyny gratuluję [emoji16]Zobacz załącznik 1341507
kreski rzeczywiście bardzo słabiutkie, ja bym poszła od razu na betę wtedy będziesz miała pewność co do ciąży.
trzymam kciuki aby to było to u mnie taki cień wyszedł 4 dni przed spodziewaną miesiączkąTak tak na betę pójdę również jutro bo dziś niestety nie mam już takiej możliwości [emoji17] zaraz wyruszam do pracy , a tu nie dawno zrobiła drugi test [emoji28][emoji1751]Zobacz załącznik 1341540
trzymam kciuki aby to było to u mnie taki cień wyszedł 4 dni przed spodziewaną miesiączką
Kochana jak tam ? Byłaś już na wizycie ? Coś już było widać ?W internetach czytałam, że 6 tydzien to dobry czas na wizytę, ale mój lekarz kazał mi przyjść jutro, to będzie 4t6d, pewnie za dużo nie powie jeszcze na tym etapie. Ale jak sobie zazyczyl, to ja się stawię