Miracle...
Zaciekawiona BB
Ja Mialam to sama kochana ❤❤ Dawaj znac .Coraz więcej Nas tutaj ja dzisiaj byłam ponownie na becie, po 48h i teraz odświeżam stronę jak głupia a jak na złość jeszcze ich nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Mialam to sama kochana ❤❤ Dawaj znac .Coraz więcej Nas tutaj ja dzisiaj byłam ponownie na becie, po 48h i teraz odświeżam stronę jak głupia a jak na złość jeszcze ich nie ma
Hahahh nie ty jedna ja robiłam tak wczoraj i będę robić tak jutro xD a ile wyniosła pierwsza beta?Coraz więcej Nas tutaj ja dzisiaj byłam ponownie na becie, po 48h i teraz odświeżam stronę jak głupia a jak na złość jeszcze ich nie ma
Ja robiłam 12dpo i miałam 50 zobaczymy jutro co to będzie, w takim razie bardzo ładna masz betę zazdroszczęTo jest testowanie swojej cierpliwości pierwsza betę robiłam w dniu przewidywanej miesiączki i miałam 540, a Ty ?
Ja robilam bete 2-3 dni przed okresem I mialam wczoraj wynik 107... I progresteron 26.56 czy to okej ???To jest testowanie swojej cierpliwości pierwsza betę robiłam w dniu przewidywanej miesiączki i miałam 540, a Ty ?
Myśle, ze beta jak najbardziej w porządku zwłaszcza, ze to bardzo wcześnie chyba najważniejszy jest ten przyrost po 48h czy wszystko się dobrze rozwija. Jeżeli chodzi o progesteron to nie mam pojęcia bo ja nawet tego nie robiłamJa robilam bete 2-3 dni przed okresem I mialam wczoraj wynik 107... I progresteron 26.56 czy to okej ???
Gratulacje ! Jak się czujesz jako przyszła mamusia ?Zobacz załącznik 1340106Mam nadzieję, że ja również dołączę do grupy sierpniowych mamusiek test zrobiony w 24 dc i to popołudniu ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam dwie kreseczki
To daj koniecznie znać, ja mam nadzieje, ze ten przyrost będzie dobry bo to chyba najważniejszeJa robiłam 12dpo i miałam 50 zobaczymy jutro co to będzie, w takim razie bardzo ładna masz betę zazdroszczę
Dziekuje w piatek ide powtorzyc badanie Kochana I od razu dam wam znac mam nadzieje ze wzrosnie jak powinna czuje sie super chodz juz jestem mama ...moj syn ma 6 lat... tylko nie znam sie na tych betach poniewaz ja odkrylam dopiero w 8 tygodniu z synem ze jestem w ciazy a teraz druga ciaza no I tak wczesnie...Myśle, ze beta jak najbardziej w porządku zwłaszcza, ze to bardzo wcześnie chyba najważniejszy jest ten przyrost po 48h czy wszystko się dobrze rozwija. Jeżeli chodzi o progesteron to nie mam pojęcia bo ja nawet tego nie robiłam
Gratulacje ! Jak się czujesz jako przyszła mamusia ?
Meeega sie ciesze, szczególnie ze z zawodu jestem opiekunką dziecięcą, a gdy mialam 7 lat, to pierwszy raz zostałam ciocią wiec praktycznie caly czas z dzieciakami od rodzenstwaMyśle, ze beta jak najbardziej w porządku zwłaszcza, ze to bardzo wcześnie chyba najważniejszy jest ten przyrost po 48h czy wszystko się dobrze rozwija. Jeżeli chodzi o progesteron to nie mam pojęcia bo ja nawet tego nie robiłam
Gratulacje ! Jak się czujesz jako przyszła mamusia ?