Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, przeważnie przy becie można zrobić progesteron bo to zawsze daje jakiś pogląd na ciążę. Ale może też wprowadzić niepokój kiedy maleje zamiast rosnąć. Myślę że powinny go też zrobić osoby które mają jakieś plamieniaA wy oprócz bety też progesteron robicie ? Macie już ustaloną pierwszą wizytę u ginekologa ?
Mój się powiększył ale to przez wzdęcia....i wyższy poziom progesteronu. Woda też się bardziej zbiera w organizmie przez toA i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia! Czy Wy tez zauważyliście powiększony brzuszek ? Nie wiem czy to woda, ale już mi ciasno w spodniach! Muszę już do pracy zakładać luźniejsze rzeczy a co będzie później… haha
Witam przyszłe mamusieWitam sierpniowe mamusie
Witaj, na kiedy termin?Witam przyszłe mamusie
Jeszcze dokladnego nie mam , dopiero co wczoraj po badaniu bety I za 10 dni na wizyte na usgWitaj, na kiedy termin?
Gratuluję . Ja mam wizytę dopiero za 3 tygodnie bo ciężko się do mojego lekarza dostać, także troszkę sobie poczekamJeszcze dokladnego nie mam , dopiero co wczoraj po badaniu bety I za 10 dni na wizyte na usg
A beta u Ciebie ile wynosi???Gratuluję . Ja mam wizytę dopiero za 3 tygodnie bo ciężko się do mojego lekarza dostać, także troszkę sobie poczekam
Pierwsza robiona 20 listopada 140, druga 22.11.-363. progesteron też robiłam przy becie i pierwszy 35.90, drugi 24,90. Także spadek ale robiłam o różnych godzinach także mam nadzieję że to tylko wahania dobowe bo nie mam żadnych plamieńA beta u Ciebie ile wynosi???