Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw sie na zapas kochana❤ .. na pewno wszystko jest ok.. ja za 2 dni ide na kolejna bete I dam Ci znac jak mi wyszłoPierwsza robiona 20 listopada 140, druga 22.11.-363. progesteron też robiłam przy becie i pierwszy 35.90, drugi 24,90. Także spadek ale robiłam o różnych godzinach także mam nadzieję że to tylko wahania dobowe bo nie mam żadnych plamień
Dziękuję, staram się nie nakręcać. Tak naprawdę wszystko pokaże pierwsza wizyta. Daj znać koniecznieNie martw sie na zapas kochana❤ .. na pewno wszystko jest ok.. ja za 2 dni ide na kolejna bete I dam Ci znac jak mi wyszło
Wlasnie ja sie nie znam na tych wykresach , az tak .. a kiedy robiłas kochana ?U mnie z kolei beta 50, a progesteron 17,2 nie wiem czy nie za mało.. ogólnie strasznie się stresuje x.x
Na ten moment raczej w normie, najwyżej powtórz przy drugiej becie tylko staraj się o tej samej godzinie mniej więcejU mnie z kolei beta 50, a progesteron 17,2 nie wiem czy nie za mało.. ogólnie strasznie się stresuje x.x
I wiem że łatwo się mówi ale...nie denerwuj się tak, jak będzie miało być dobrze to będzie. Ja luzuje bo by szło zwariować a matka wariatka dziecku nie potrzebnaNa ten moment raczej w normie, najwyżej powtórz przy drugiej becie tylko staraj się o tej samej godzinie mniej więcej
Robilam wczoraj, ja tyle co z internetem sprawdzamWlasnie ja sie nie znam na tych wykresach , az tak .. a kiedy robiłas kochana ?
W sumie masz racje i zazdroszczę spokoju , serioI wiem że łatwo się mówi ale...nie denerwuj się tak, jak będzie miało być dobrze to będzie. Ja luzuje bo by szło zwariować a matka wariatka dziecku nie potrzebna