Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bodajże jest już wątek
Idę jutro na betę także mam nadzieje ze dolacze już z większa pewnością I gratulacje!Dziewczyny jestem dość świeżo na forum więc jeśli coś faktycznie jest nie tak to mnie poprawcie.
Test ciążowy pozytywny wyszedł mi w czwartek 11 dni po. W sobotę 20.11 beta 140, beta z dziś 22.11 363. Termin z om wychodzi na 3 sierpnia
Dziewczyny jestem dość świeżo na forum więc jeśli coś faktycznie jest nie tak to mnie poprawcie.
Test ciążowy pozytywny wyszedł mi w czwartek 11 dni po. W sobotę 20.11 beta 140, beta z dziś 22.11 363. Termin z om wychodzi na 3 sierpnia
Trzymam kciuki i również gratulujęIdę jutro na betę także mam nadzieje ze dolacze już z większa pewnością I gratulacje!
Witaj, mam nadzieję że będzie nas tu coraz więcej z radosnymi nowinami. Daj znać jak druga betaCześć dziewczyny!
Fajnie, ze będziemy się dzielić naszymi przeżyciami !!
U mnie test ciążowy pokazał dość wcześnie dwie kreski bo 5 dni przed spodziewaną miesiączką. Nie wiem kiedy dokładnie była owulacja, dzisiaj jest teoretycznie 32dc, wczoraj byłam na becie wynik 542 jutro powtórka, zobaczymy czy ładnie przyrasta