reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

To ja w zupełnie innym celu robię te badania - w razie czego chcę wiedzieć z czym mam do czynienia i jak się przygotować. Decyzja o usunięciu dziecka byłaby dla mnie trudna i nie zdecydowalabym się na nią ot tak jeśli w ogóle. No, ale to bardzo delikatne i prywatne tematy, nie ma co się tutaj nawzajem przekonywać.

reklama
To ja w zupełnie innym celu robię te badania - w razie czego chcę wiedzieć z czym mam do czynienia i jak się przygotować. Decyzja o usunięciu dziecka byłaby dla mnie trudna i nie zdecydowalabym się na nią ot tak jeśli w ogóle. No, ale to bardzo delikatne i prywatne tematy, nie ma co się tutaj nawzajem przekonywać.
Dokladnie,
Jak dla mnie to są właśnie dwa powody robienia tych badań dla jednych to przygotowanie pod ewentualną opiekę nad dzieckiem chorym a dla innych są podstawą do terminacji

Witam się nieśmiało bo muszę powiedzieć że myślałem że już wystarczy mi tego dobrego... Wczoraj rano zrobiłam test bo od kilku dni mam stan podgorączkowy zaczęły się lekkie zawroty głowy przy tym... Myślałam że to początek przeziębienia... Ostatnio miesiączki miałam różnie i co 27 i co 32 dc a zawsze mam co 29 dni i coś mnie tknęło by test zrobić wyszła blada kreska ale ja ją widzę i mój mąż też.. On się Cieszy pocichu ja już nie jestem załamana jak sobieb poradzimy na bete nie mogę iść bo chce ukryć ciąże jak najdłużej..

Ja byłam w labie, wyniki bety niby popołudniu, a progesteron jutro. Powiem Wam, że jak dla mnie, to to krwawienie zmieniło się w zwyczajną miesiączkę... Jak będę miała wszystkie wyniki, to wyślę je do ginekologa i zobaczymy co dalej...

Witam się nieśmiało bo muszę powiedzieć że myślałem że już wystarczy mi tego dobrego... Wczoraj rano zrobiłam test bo od kilku dni mam stan podgorączkowy zaczęły się lekkie zawroty głowy przy tym... Myślałam że to początek przeziębienia... Ostatnio miesiączki miałam różnie i co 27 i co 32 dc a zawsze mam co 29 dni i coś mnie tknęło by test zrobić wyszła blada kreska ale ja ją widzę i mój mąż też.. On się Cieszy pocichu ja już nie jestem załamana jak sobieb poradzimy na bete nie mogę iść bo chce ukryć ciąże jak najdłużej..
Ile już macie dzieci? :)

Pamiętaj tylko że musisz zglosci się do lekarza przed 10 tygodniem ciąży by otrzymać becikowe (o ile łapiesz na na próg 1922zl na osobę w rodzinie)

Hej dziewczyny jak samopoczucie? U mnie dziś słabo, mąż na śniadanie robił jajecznicę, tylko dziubnełam, bo na sam widok jajka do tej pory mnie mdli 😪

Hej dziewczyny jak samopoczucie? U mnie dziś słabo, mąż na śniadanie robił jajecznicę, tylko dziubnełam, bo na sam widok jajka do tej pory mnie mdli 😪

U mnie samopoczucie okej, tylko te bóle brzucha mnie trochę dobijają. Mam wrażenie że w poprzednich ciążach tak nie miałam.

Co do jedzenia to za mną chodzą jakieś dziwne smaki. Najchętniej bym tylko "sery" jadła (weganskie)

reklama
Do góry