ainola
Fanka BB :)
Ja chce spać. Aż mnie oczy szczypią.Hej dziewczyny jak samopoczucie? U mnie dziś słabo, mąż na śniadanie robił jajecznicę, tylko dziubnełam, bo na sam widok jajka do tej pory mnie mdli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chce spać. Aż mnie oczy szczypią.Hej dziewczyny jak samopoczucie? U mnie dziś słabo, mąż na śniadanie robił jajecznicę, tylko dziubnełam, bo na sam widok jajka do tej pory mnie mdli
U mnie czasami w podbrzuszu jakby ktoś szpileczki wbijał. O widzisz masz chociaż do czego porównać, u mnie jak to pierwsza ciąża nie wiem co i jakU mnie samopoczucie okej, tylko te bóle brzucha mnie trochę dobijają. Mam wrażenie że w poprzednich ciążach tak nie miałam.
Co do jedzenia to za mną chodzą jakieś dziwne smaki. Najchętniej bym tylko "sery" jadła (weganskie)
Ja tez mam okropne mdłości jak co ciążę. Jeszcze kilka dni temu chociaż było mi niedobrze byłam w stanie zjeść większość potrw, od wczoraj jem mało i bardzo wybiórczo, a i tak zdarzają mi się wymioty.Hej dziewczyny jak samopoczucie? U mnie dziś słabo, mąż na śniadanie robił jajecznicę, tylko dziubnełam, bo na sam widok jajka do tej pory mnie mdli
Ja chce spać. Aż mnie oczy szczypią.
U mnie jeszcze wymiotów brak, ale mdłości już powoli się zaczynająJa tez mam okropne mdłości jak co ciążę. Jeszcze kilka dni temu chociaż było mi niedobrze byłam w stanie zjeść większość potrw, od wczoraj jem mało i bardzo wybiórczo, a i tak zdarzają mi się wymioty.
5.... W tym bliźniakiIle już macie dzieci?
Super rodzinka. A bliźniaki to zawsze wyzwanie.5.... W tym bliźniaki
Ja jedynie jestem ciągle zmęczona i śpiąca. Czasem czuje podbrzusze, ale nie jest to uciążliwe. Nawet nie wiem co to mdłości...Hej dziewczyny jak samopoczucie? U mnie dziś słabo, mąż na śniadanie robił jajecznicę, tylko dziubnełam, bo na sam widok jajka do tej pory mnie mdli
Mówię przede wszystkim o zespole downa - w moich oczach to ciężka, nieuleczalna, nierzadko letalna wada.Tak z ciekawości, bez żadnego ataku - mówisz o poważnych wadach, które wiadomo, że prowadzą np do szybkiej śmierci czy dziecko z zespołem downa też byś usunęła?
Ja lubię o tych tematach dyskutować. Nie namawiać, szanować i akceptować że ktoś ma zupełnie inne zdanie.To ja w zupełnie innym celu robię te badania - w razie czego chcę wiedzieć z czym mam do czynienia i jak się przygotować. Decyzja o usunięciu dziecka byłaby dla mnie trudna i nie zdecydowalabym się na nią ot tak jeśli w ogóle. No, ale to bardzo delikatne i prywatne tematy, nie ma co się tutaj nawzajem przekonywać.