MtV
Fanka BB :)
Z 2.08, ale termin faktycznie mialam na druga polowe sierpnia1 sierpnia, to twoje będzie jakoś z drugiej połowy sierpnia ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z 2.08, ale termin faktycznie mialam na druga polowe sierpnia1 sierpnia, to twoje będzie jakoś z drugiej połowy sierpnia ?
O kurcze !!! U mnie termin był na początek września. No to nieźle się zagrałyśmyZ 2.08, ale termin faktycznie mialam na druga polowe sierpnia
No to jedziemy na tym samym wózkuO kurcze !!! U mnie termin był na początek września. No to nieźle się zagrałyśmy
Sprawdza się 50 na 50 w pierwszej ciąży byliśmy z mężem przekonani, że to dziewczynka, jak się okazało że syn to był szokHejka dziewczyny tak cały czas myślę o takim kalendarzu płci dziecka, czy któreś z was za każdym razem sie sprawdził? Mi w poprzedniej ciąży az córką się sprawdził i teraz patrzyłam na ten kalendarz znowu i także wychodzi dziewczynka ciekawe jak u was było
Trzymam kciuki żeby dobrze było!!Cześć dziewczyny... Nie wiem jak długo u Was zabawię, ale dzisiaj już poleciało więcej krwi i to takiej bardziej żywej... Pojadę dzisiaj zrobić betę i proga i zobaczmy jak sytuacja się rozwinie... Jutro powinnam planowo dostać @, więc możliwe, że wyłapałam biochema... Kreska na teście ciążowym co prawda ciemniejsza, ale wiecie kak jest... Będę informować
Trzymam kciuki by było ok, to nic nie przesądza !Cześć dziewczyny... Nie wiem jak długo u Was zabawię, ale dzisiaj już poleciało więcej krwi i to takiej bardziej żywej... Pojadę dzisiaj zrobić betę i proga i zobaczmy jak sytuacja się rozwinie... Jutro powinnam planowo dostać @, więc możliwe, że wyłapałam biochema... Kreska na teście ciążowym co prawda ciemniejsza, ale wiecie kak jest... Będę informować
Ja nie wierzę, sprawdzałam ten kalendarz ale mi się kupy nie trzyma.Hejka dziewczyny tak cały czas myślę o takim kalendarzu płci dziecka, czy któreś z was za każdym razem sie sprawdził? Mi w poprzedniej ciąży z córką się sprawdził i teraz patrzyłam na ten kalendarz znowu i także wychodzi dziewczynka ciekawe jak u was było