reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Hejka dziewczyny 😊 tak cały czas myślę o takim kalendarzu płci dziecka, czy któreś z was za każdym razem sie sprawdził? Mi w poprzedniej ciąży z córką się sprawdził i teraz patrzyłam na ten kalendarz znowu i także wychodzi dziewczynka 😱 ciekawe jak u was było 😁

Jestem bardzo sceptyczna jeśli chodzi o kalendarze płci, ale sprawdziłam z ciekawości - według Chińczyków spodziewam się dziewczynki 😅 co ciekawe, moje osobiste przeczucie też dotyczy dziewczynki. Zobaczymy, co z tego wyniknie :)

Hejka dziewczyny 😊 tak cały czas myślę o takim kalendarzu płci dziecka, czy któreś z was za każdym razem sie sprawdził? Mi w poprzedniej ciąży az córką się sprawdził i teraz patrzyłam na ten kalendarz znowu i także wychodzi dziewczynka 😱 ciekawe jak u was było 😁
Sprawdza się 50 na 50 :D w pierwszej ciąży byliśmy z mężem przekonani, że to dziewczynka, jak się okazało że syn to był szok 😂

Cześć dziewczyny... Nie wiem jak długo u Was zabawię, ale dzisiaj już poleciało więcej krwi i to takiej bardziej żywej... Pojadę dzisiaj zrobić betę i proga i zobaczmy jak sytuacja się rozwinie... Jutro powinnam planowo dostać @, więc możliwe, że wyłapałam biochema... Kreska na teście ciążowym co prawda ciemniejsza, ale wiecie kak jest... Będę informować 🙂

Cześć dziewczyny... Nie wiem jak długo u Was zabawię, ale dzisiaj już poleciało więcej krwi i to takiej bardziej żywej... Pojadę dzisiaj zrobić betę i proga i zobaczmy jak sytuacja się rozwinie... Jutro powinnam planowo dostać @, więc możliwe, że wyłapałam biochema... Kreska na teście ciążowym co prawda ciemniejsza, ale wiecie kak jest... Będę informować 🙂
Trzymam kciuki żeby dobrze było!!

Trzymam kciuki by było ok, to nic nie przesądza !

reklama
Hejka dziewczyny 😊 tak cały czas myślę o takim kalendarzu płci dziecka, czy któreś z was za każdym razem sie sprawdził? Mi w poprzedniej ciąży z córką się sprawdził i teraz patrzyłam na ten kalendarz znowu i także wychodzi dziewczynka 😱 ciekawe jak u was było 😁
Ja nie wierzę, sprawdzałam ten kalendarz ale mi się kupy nie trzyma.
Ja zawsze chciałam dziewczynki za pierwsza ciąża to nawet bardzo mocno, nie wyobrażałam sobie chłopca za drugim też bardzo chciałam dziewczynkę. I udało się mam dwie, fajnie by było mieć trzecią i bardzo bym chciała ale już nie mam aż takiego mocnego ciśnienia. Myślę że to już by było ciężko trzeci raz trafić dziewczynkę:D więc łatwiej mi już z tą myślą chociaż. że to może być chłopiec czego w 2 poprzednich wogole nie miałam. Tak że mam nadzieję że będę miała teraz zdrowszy łeb

Do góry