MatkaJoanna
Fanka BB :)
Żadna z nas nie ma czuje to w moczu? który oddałam będzie elegancko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczaki masz ktg? Ja jeszcze nie miała :ODziwne to KTG jest tylko jeden pas i nie słychać tętna płodu. Kurczaki coś tam się wyświetla ale niskie i wacha się od 6 do 12. Nie mam pojęcia co to jest. Czy któraś zorientowana ?
Żadna z nas nie ma czuje to w moczu? który oddałam będzie elegancko
Jak dla mnie to chyba za wcześnie, ale co tam niemieckie standardy nie znam się. Czuję tylko jak mały trochę szaleje po tym cukrowym szoku i puka to tu to tam. Nie patrzę na zapis bo mnie stresuje.O kurczaki masz ktg? Ja jeszcze nie miała :O
Zapytałam się co i jak z tym KTG. Pani powiedziała że sprawdzają reakcje płodu na dużą dawkę cukru. I że mój zapis jest ok. Czekam na wynik cukru po drugim pobraniu. Ale pielęgniarka powiedziala że jest ok. Że nie będę raczej musiała siedzieć kolejnej godziny.Ja już zapomniałam nawet kiedy miałam pierwsze ktg z moim pierworodnym. Też czuje dzidzie jak szaleje i niestety tętno mi skoczyło :/ czuje się trochę słabo (
Nie martw się zapisem, na pewno jest wszystko ok
To musisz przejść przez trzy pomimo że drugie może być ok ?No ja za 5min mam drugie, a potem jeszcze godzinę na trzecie
ja miałam w 15 tc w Niemczech ktg i tez serca nie było słychać. Oni robią tylko czynności skurczowe.Jak dla mnie to chyba za wcześnie, ale co tam niemieckie standardy nie znam się. Czuję tylko jak mały trochę szaleje po tym cukrowym szoku i puka to tu to tam. Nie patrzę na zapis bo mnie stresuje.