25+5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25+5Hej, a w którym tygodniu jesteś?
Dzieci różnie się ruszają jak szaleją raz są bardziej spokojne zależy od dnia. Ważne żeby je czuć
Staram się nie stresować dziekuje za odpowiedźDzieci różnie się ruszają jak szaleją raz są bardziej spokojne zależy od dnia. Ważne żeby je czuć
U mnie czasami w ciągu dnia kilka razy. Dzisiaj już od 4 nie spałam, bo Mała ruszala się, więc tak naprawdę różnie ma też swoje stałe pory o 11 i 23Dzieci różnie się ruszają jak szaleją raz są bardziej spokojne zależy od dnia. Ważne żeby je czuć
Moja też ma swoje pory ale to tak plus minusU mnie czasami w ciągu dnia kilka razy. Dzisiaj już od 4 nie spałam, bo Mała ruszala się, więc tak naprawdę różnie ma też swoje stałe pory o 11 i 23
Ale piękny brzusioAle piękne brzuszeczki macie
U mnie 25+1 i 6kg na plus. Kiedyś się zgubi
Śliczny brzuszekAle piękne brzuszeczki macie
U mnie 25+1 i 6kg na plus. Kiedyś się zgubi