Zflustrowana
Fanka BB :)
Mi się sprawdziła, bo potrzebowałam wszystkiego od fotelika do samochodu po gandole i spacerówkę. W X-lander X spacerówka była solidna wytrzymała dzieci rok po roku. Obie jednocześnie w nim siedziały. Gdy robiliśmy długie spacery po lesie czy górach (większość czasu półtoraroczna chodziła na nogach bo uwielbiała ale czasem gdy nie zdążyliśmy wrócić na drzemkę i była zmęczona jeździła z siostrą) Gondola też była na tyle duża że zmieścił się w niej duży noworodek ponad 4 kg w kombinezonie i 14 miesięczna siostra. Montaż i demontaż szybki i prosty. Minusy to - szeroka konstrukcja
- koleżanki mówiły że dość ciężki do dzwigania po schodach, ale ja nie miałam problemów by wynieść go na drugie piętro. Tylko robiłam to bez dzieci w środku.
- zakupy dostęp do koszyka utrudniony przy wersji spacerowej co mnie denerwowało do sklepu miałam nie daleko, szkoda odpalać samochodu.
- zajmował dużo miejsca w bagażniku na szerokość, za to składał się na płasko. W kombi nie było problemu.
P.s zastanawiam się czy go nie odzyskać od kuzynki. Mam piękny teren spacerowy u siebie, górzysty i leśny. Może później mąż go przerobi na samochodzik dla najmłodszego członka rodziny. Taki miał plan przy zakupie, ale nie wiedział że będzie miał dzieci rok po roku.
Szkoda że nie ma go już w produkcji.
Ostatnia edycja: