Zflustrowana
Fanka BB :)
Czyli 300 już nie moje.U mojego lekarza konsultacja 150zl , USG 100zl i nie ma USG bez konsultacji, więc w ciąży każda wizyta to 250zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli 300 już nie moje.U mojego lekarza konsultacja 150zl , USG 100zl i nie ma USG bez konsultacji, więc w ciąży każda wizyta to 250zl
Te ceny to jakiś koszmar. W pierwszej ciąży prywatnie płaciłam 50 zł. Rok później ten sam lekarz brał już 100.Usg prenatalne II trymestru warszawa 550zl
Także powiedziałabym że u was tanio
Te ceny to jakiś koszmar. W pierwszej ciąży prywatnie płaciłam 50 zł.
Dlatego ja ze swojego nie rezygnuję.Ja w 2011 200zl więc w sumie to dużo nie skoczyło biorąc pod uwagę inne podwyżki. No ale cóż. Dla mnie porządne usg prenatalne jest priorytetem. Odmówiłaby sobie wszystkiego
O kurcze, to ja nawet nie wiedziałam, że takie ceny ja mam pakiet w Luxmedzie i te badania też są w nim.Usg prenatalne II trymestru warszawa 550zl
Także powiedziałabym że u was tanio
O kurcze, to ja nawet nie wiedziałam, że takie ceny ja mam pakiet w Luxmedzie i te badania też są w nim.
Ja też nie miałam zamiaru robić, ale trafiłam na dobrego lekarza tutaj u nas i tylko dlatego.Ja sobie usg prenatalnego nie wyobrażam robić w luxmedzie
Ja też nie miałam zamiaru robić, ale trafiłam na dobrego lekarza tutaj u nas i tylko dlatego.
Ja zastanawiałam się nad innymi prywatnymi, ale zaczęłam się wypytywać w Luxmedzie i zdecydowałam się badania są potrzebne, dlatego bardzo pilnuje tym bardziej w ciąży. Tak samo jestem pod stala opieką innych specjalistów, do których chodziłam jeszcze przed ciążaA nie robić badań to już w ogóle sobie nie wyobrażam ale ja chciałam być lekarzem i nadal mam takie różne medyczne zainteresowania