reklama
Anulkaa2122
Aktywna w BB
To zależy co Cię uspokoi w 5 tygodniu może jeszcze nawet nie być nic widać, a już w ogóle mała szansa na zarodek, o serduszku nie mówiąc. Jeżeli uspokoi Cię sam pęcherzyk w macicy to idź. Ale jeżeli nie to ja bym nie szła. Ja miałam plan iść dopiero w 6tc bo u mnie w poprzednich ciążach już były zarodki, ale zaczęłam rano plamić więc dziś na CITO wizyta, choć nie wiem czy mi to coś może jak to np. biochemiczna
Planuję iść bo dostałam zapalenia pęcherza i rodzinny przepisał mi antybiotyk a chyba wolę to skonsultować z ginekologiemTo zależy jak długie masz cykle. W moich trzech poprzednich ciążach chwilę później, bo w 5+3 i 5+4 był już zarodek z bijącym sercem. Na pewno powinno być widać pęcherzyk
T
TakaJaa
Gość
Trochę ze strachem chyba witam się i ja na wątku.
Testy wychodzą pozytywne, dziś poszłam na betę i siedzę trochę zestresowana. Jestem 1/2 dzień przed @ więc dosyć wcześnie wykryta ciąża.
Przeczytałam już od początku wątek i widzę, że będę jak na razie daleko za wami
Testy wychodzą pozytywne, dziś poszłam na betę i siedzę trochę zestresowana. Jestem 1/2 dzień przed @ więc dosyć wcześnie wykryta ciąża.
Madame83
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeTo zależy co Cię uspokoi w 5 tygodniu może jeszcze nawet nie być nic widać, a już w ogóle mała szansa na zarodek, o serduszku nie mówiąc. Jeżeli uspokoi Cię sam pęcherzyk w macicy to idź. Ale jeżeli nie to ja bym nie szła. Ja miałam plan iść dopiero w 6tc bo u mnie w poprzednich ciążach już były zarodki, ale zaczęłam rano plamić więc dziś na CITO wizyta, choć nie wiem czy mi to coś może jak to np. biochemiczna
Porannelatte
Hej ja też jestem świeżakiem na wątku, pozytywny test wyszedł w niedzielę wieczorem. Będziemy na podobnym etapieTrochę ze strachem chyba witam się i ja na wątku.
olka11135
Hej ja też jestem świeżakiem na wątku, pozytywny test wyszedł w niedzielę wieczorem. Będziemy na podobnym etapie
Jakbym tak patrzyła to mi w sumie nie wyszedł jeszcze
dagittka
Trzymam kciuki, żeby było dobrze!To zależy co Cię uspokoi w 5 tygodniu może jeszcze nawet nie być nic widać, a już w ogóle mała szansa na zarodek, o serduszku nie mówiąc. Jeżeli uspokoi Cię sam pęcherzyk w macicy to idź. Ale jeżeli nie to ja bym nie szła. Ja miałam plan iść dopiero w 6tc bo u mnie w poprzednich ciążach już były zarodki, ale zaczęłam rano plamić więc dziś na CITO wizyta, choć nie wiem czy mi to coś może jak to np. biochemiczna
dagittka
Tez jestem mniej więcej na takim etapie. I czekam z wizytą do 21 grudnia. Choć też mnie korci, by pójść szybciej. Ale mój ginekolog mówił, że jeśli nic się nie dzieje, nie ma poważnych boli, plamień i innych cięższych dolegliwości to warto poczekać do 7 tygodnia, bo będzie już widoczny zarodek i serduszko. Tego się trzymam, choć mam tak jak Ty, żeby pójść szybciej.Dziś mam 5t2d i myślę, czy nie umówić się do lekarza, byłabym spokojniejsza, jak myślicie? Co powinien już zobaczyć?
dagittka
Cześć!Trochę ze strachem chyba witam się i ja na wątku.
reklama
Anulkaa2122
Aktywna w BB
Bardzo emocjonalnie do tego podchodzę i myślę, że jeśli pójdę to będę spokojniejsza, stąd moja decyzja o wizycie. No i ten antybiotyk chcę wiedzieć, czy na pewno jest bezpiecznyTez jestem mniej więcej na takim etapie. I czekam z wizytą do 21 grudnia. Choć też mnie korci, by pójść szybciej. Ale mój ginekolog mówił, że jeśli nic się nie dzieje, nie ma poważnych boli, plamień i innych cięższych dolegliwości to warto poczekać do 7 tygodnia, bo będzie już widoczny zarodek i serduszko. Tego się trzymam, choć mam tak jak Ty, żeby pójść szybciej.