Ja dzisiaj też mam jakiś gorszy dzień.. już myślałąm że mdłości minęły a tu dzisiaj i mdłości i słaby apetyt troche boli głowaHej dziewczyny, dziś mało się udzielam, bo głównie śpię a gdy wstaje to złe się czuje
reklama
Porannelatte
Fanka BB :)
Dzięki umówiłam teleporadę na dziś z homedoctor.Jao masz wynik możesz skorzystać z wizyty online. Koszt do 100 a dostaniesz od razu co potrzebujesz. Ja stosowałam clortimqzolum ale tylko żeby wytrzymać jakkolwiek do wizyty
mam nadzieję, że to nie sciema i zadzwonią
Carolline1993
Również mam przepisany macmiror. Mam pytanko, długo go stosujesz? Z dzidziusiem wszystko ok?Ja w każdej ciąży brałam macmirror na wszelkie infekcje ale on na receptę. Teraz też mi lekarka przepisała w razie czego abym miala w razie jakiejś infekcji.
milla01
Ja mam dwóch synów z owulacji,a teraz nie wiem kiedy miałam owulację i kiedy zaszłamJa mam dwie dziewczyny już, jutro się okaże czy będzie trzecia a czy jednak synek. Ale tak jak piszesz najważniejsze żeby było zdrowe
Carolline1993
To super, mi lekarz 2 dni temu przepisał.. I biorę, ale stres niesamowity czy nie zaszkodzi dziecku itpW tej ciąży nie stosowalam jeszcze, ale brałam w każdej ciąży na różnych etapach, z córką to w 5 tc nawet i wszystkie dzieci zdrowe :-)
Carolline1993
Mi poprostu lekarz pobrał wymaz podczas badania, dał próbkę i kazał zanieść do diagnostyki aby przebadali pod różnym kątem.Dziewczyny a Wy miałyście zlecone badanie na wymaz z pochwy? Bo mi lekarz nic nie mówił i nic nie pobierał. Hmm.
Lilkamilka97
Wracam po wizycie u ginekologa w związku z plamieniem dzisiaj. Z dzidziusiem wszystko ok, urósł ładnie, serduszko bije. Lekarz powiedział o małym krwiaku, ale ma się podobno wchłonąć. Trochę zmartwił mnie (mimo, ze nie kazał się martwić) jakąś przepukliną, która podobno ma zaniknąć po 10 tygodniu ciąży. Jak nie urok, to… wiadomo co. Wiec jak uspokoił mnie, ze plamienie było niegroźne, tak dał teraz nowe obawy czy ta przepuklina faktycznie zniknie, czy coś może pójść nie tak. Masakra
reklama
Porannelatte
Ja na wizycie skarżyłam się na świąd, dlatego pobrał wymaz, a ja zaniosłam do DiagnostykiDziewczyny a Wy miałyście zlecone badanie na wymaz z pochwy? Bo mi lekarz nic nie mówił i nic nie pobierał. Hmm.