Ja dzisiaj też mam jakiś gorszy dzień.. już myślałąm że mdłości minęły a tu dzisiaj i mdłości i słaby apetyt troche boli głowaHej dziewczyny, dziś mało się udzielam, bo głównie śpię a gdy wstaje to złe się czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj też mam jakiś gorszy dzień.. już myślałąm że mdłości minęły a tu dzisiaj i mdłości i słaby apetyt troche boli głowaHej dziewczyny, dziś mało się udzielam, bo głównie śpię a gdy wstaje to złe się czuje
Dzięki umówiłam teleporadę na dziś z homedoctor.Jao masz wynik możesz skorzystać z wizyty online. Koszt do 100 a dostaniesz od razu co potrzebujesz. Ja stosowałam clortimqzolum ale tylko żeby wytrzymać jakkolwiek do wizyty
Również mam przepisany macmiror. Mam pytanko, długo go stosujesz? Z dzidziusiem wszystko ok?Ja w każdej ciąży brałam macmirror na wszelkie infekcje ale on na receptę. Teraz też mi lekarka przepisała w razie czego abym miala w razie jakiejś infekcji.
Ja mam dwóch synów z owulacji,a teraz nie wiem kiedy miałam owulację i kiedy zaszłamJa mam dwie dziewczyny już, jutro się okaże czy będzie trzecia a czy jednak synek. Ale tak jak piszesz najważniejsze żeby było zdrowe
To super, mi lekarz 2 dni temu przepisał.. I biorę, ale stres niesamowity czy nie zaszkodzi dziecku itpW tej ciąży nie stosowalam jeszcze, ale brałam w każdej ciąży na różnych etapach, z córką to w 5 tc nawet i wszystkie dzieci zdrowe :-)
Mi poprostu lekarz pobrał wymaz podczas badania, dał próbkę i kazał zanieść do diagnostyki aby przebadali pod różnym kątem.Dziewczyny a Wy miałyście zlecone badanie na wymaz z pochwy? Bo mi lekarz nic nie mówił i nic nie pobierał. Hmm.
Ja na wizycie skarżyłam się na świąd, dlatego pobrał wymaz, a ja zaniosłam do DiagnostykiDziewczyny a Wy miałyście zlecone badanie na wymaz z pochwy? Bo mi lekarz nic nie mówił i nic nie pobierał. Hmm.