reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

To moja czwarta ciąża i w każdej poprzedniej serduszko pokazywało się w 5+3/5+4. Biorąc pod uwagę, że wyraźny test wyszedł mi szybko, a beta i wielkość pęcherzyka wskazują na skończony 6tc to raczej proces się zatrzymał. Mam jeszcze jutro powtórzyć betę, ale tak jak pisałam - obstawiam, że choroba na wczesnym etapie po prostu zahamowała ciążę.
W których dokładnie dniach cyklu byłaś chora?

reklama
Ostatnio cierpiałam na bezsenność, więc korzystam, że obecnie ciągle chce mi się spać. Dziwię się temu, bo u mnie to jest naprawdę początkowy początek 😅 4t5d

Ja staram się walczyć z drzemkami, ale różnie bywa 😅 Jednak 21 i już w łóżku grzecznie. W pracy siedzę i brak siły. Najlepiej spakowałabym się i wyszła szybciej 😂
To patrzę nie jestem sama, ja wczoraj o 21 już smacznie spałam 😊 jestem w 5tc i chyba czas na zwolnienie, jakoś nie mam ochoty użerać się z ludźmi, jestem emocjonalnie wykończona 😪

A powiedzcie jak było że staraniami u Was? W którym cyklu się udało?
My walczyliśmy od sierpnia ubiegłego roku, ale ze względu na wyjazdy Męża kilka cykli odpadło.
W naszym przypadku udało się w pierwszym cyklu po HSG, na kolejny miałam zalecony Clostilbegyt, ale z racji II kresek nie zdazylam wykupić 😊

To patrzę nie jestem sama, ja wczoraj o 21 już smacznie spałam 😊 jestem w 5tc i chyba czas na zwolnienie, jakoś nie mam ochoty użerać się z ludźmi, jestem emocjonalnie wykończona 😪
Ja mam pracę terenowo-biurową i bywa różnie, ale to wiadomo jak wszędzie. Zobaczymy co przyniesie czas.

U mnie totalny brak sił ale to przez potworne mdłości, do tego dwie córeczki na pokładzie więc każdego dnia walczę o przetrwanie 🙂
No właśnie dzisiaj mnie tak zaczęło mdlić, ale chwilowo. I to jest takie dziwne, bo z jednej strony chce się coś zjeść 😂 a po jakimś czasie mdli.

reklama
A powiedzcie jak było że staraniami u Was? W którym cyklu się udało?
My walczyliśmy od sierpnia ubiegłego roku, ale ze względu na wyjazdy Męża kilka cykli odpadło.
W naszym przypadku udało się w pierwszym cyklu po HSG, na kolejny miałam zalecony Clostilbegyt, ale z racji II kresek nie zdazylam wykupić [emoji4]
Nie mogę w to uwierzyć, ale jak wszystko będzie ok - to w pierwszym cyklu starań [emoji87]
O pierwsza ciaze rok

Do góry