KaweczkaSro
Zaciekawiona BB
Tak, własnie sprawdziłam dokładnieJa tez mam prenatalne na równe 13+0, z tego co czytalam w segregatorze mamyginekolog jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, własnie sprawdziłam dokładnieJa tez mam prenatalne na równe 13+0, z tego co czytalam w segregatorze mamyginekolog jest ok
Ja nadal widzę same ciemne barwy chociaż sie uspokoiłam. Nie mogę na każdą zmianę i na dobre i na złe reagować nerwami bo jak ma się nie udać to się nie uda a jak ma się udać to tylko zaszkodzę. Psychicznie godzę się na wszystko.Ja jestem już po. Szłam jak na ścięcie głowy. Dostałam ochrzan bo mam się cieszyć a nie wiedzieć wszystko w czarnych kolorach. Na razie nie ma nic niepokojącego.170, 3 cm szczęścia i gonitwa by uchwycić na zdjęciu.
A pochwalisz się?Dziewczyny, ja już po prenatalnych (11+2) myślałam, że będzie za wcześnie ale dzidziuś ma 4,8cm więc idealnie. Wszystko wyszło dobrzenawet znam płeć, tak na 80% bo jeszcze wszystko malutkie.
Stres był niesamowity.
Podobno dziewczynkaA pochwalisz się?
Na kartce od lekarki ze wszystkimi badaniami w ciąży jest napisane,ze robi sie to badanie NT miedzy 11,a 14tc.13 to jednak duże ryzyko, ze dziecko będzie już za duże, a przecież musi mieścić się w określonych widełkach. Lepiej pójść za wczesnie i ewentualnie powtórzyć badanie niż przegapić
Podobno dziewczynkaaczkolwiek wiadomo, może się jeszcze coś zmienić.
Dla mnie najważniejsze, że dzidziuś się prawidłowo rozwija![]()
Ale nie 14 skończonym tylko 13+6Na kartce od lekarki ze wszystkimi badaniami w ciąży jest napisane,ze robi sie to badanie NT miedzy 11,a 14tc.
Ja bede w 13tc..
Najważniejsze żeby dzidziuś nie był większy niż 84mmNa kartce od lekarki ze wszystkimi badaniami w ciąży jest napisane,ze robi sie to badanie NT miedzy 11,a 14tc.
Ja bede w 13tc..
To prawda.. wlasnie o tym myslalam,ze teraz czas tak szybko leci..Boshe dziewczyny ja prenatalne mam z racji wieku darmowe 19 stycznia. Chciałabym już. Upewnić się ze wszystko jest ok. Płeć nie ważna chociaż syn mile widziany.
@Johanna_85 dobrze ze już bledsze te kreski.
Ja nadal widzę same ciemne barwy chociaż sie uspokoiłam. Nie mogę na każdą zmianę i na dobre i na złe reagować nerwami bo jak ma się nie udać to się nie uda a jak ma się udać to tylko zaszkodzę. Psychicznie godzę się na wszystko.
Ale ten czas leci. Pierwsze z nas poznają płcie. Zazdroszczę wam. A jak tam babeczki które chciały się na testy genetyczne zapisywać. Zrobiła któraś czy za wcześnie? U was płeć będzie na 100%. Trzymam kciuki.