Karo2021
Fanka BB :)
Aż się wzruszyłam gratulacje!Podobno dziewczynka aczkolwiek wiadomo, może się jeszcze coś zmienić.
Dla mnie najważniejsze, że dzidziuś się prawidłowo rozwija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż się wzruszyłam gratulacje!Podobno dziewczynka aczkolwiek wiadomo, może się jeszcze coś zmienić.
Dla mnie najważniejsze, że dzidziuś się prawidłowo rozwija
On chce,a ja nieCzy idziecie na prenatalne ze swoim partnerem?
Zależy od budowy kobiety, u większości takOn chce,a ja nie
Tak apropo-Prenatalne robi sie przez powloki brzuszne?
Ja miałam przez powłoki. A budowy jestem chyba standardowej 171cm, 74kgOn chce,a ja nie
Coś czytałam ze przy tylozgietej czasem jest wykonywane przez waginę, bo przez powłoki może być nie widaćOn chce,a ja nie
Baaardzo bym chciała iść z nim, ale nie pozwalają zawiezie mnie i będzie musiał czekać w aucie. I może to głupie, ale bardzo się tego boje, że nie wejdzie ze mną... Przy drugiej ciąży, gdy uslyszałam diagnozę o chorobie syna, był ze mną, a teraz się boję, że jak będzie znów coś nie tak to będe sama..Czy idziecie na prenatalne ze swoim partnerem?
Będzie wszystko w porządkuBaaardzo bym chciała iść z nim, ale nie pozwalają zawiezie mnie i będzie musiał czekać w aucie. I może to głupie, ale bardzo się tego boje, że nie wejdzie ze mną... Przy drugiej ciąży, gdy uslyszałam diagnozę o chorobie syna, był ze mną, a teraz się boję, że jak będzie znów coś nie tak to będe sama..