reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Ja po wizycie z dzidzia wszystko dobrze ❤️❤️❤️ 3.74cm małego człowieka 💪💪 Jednak moja gin że względu że jestem w momencie straty tamtej ciąży woli położyć mnie do szpitala na kroplówkę, więc idę jutro. Cudownie się czuje ze z bąblem wszystko dobrze ❤️❤️
A czemu Cie kładzie? Tzn mam na myśli czy planuje coś robic? Jaką kroplówkę chce Ci dać?

A czemu Cie kładzie? Tzn mam na myśli czy planuje coś robic? Jaką kroplówkę chce Ci dać?
Z racji tego że tamtą ciążę poroniłam w ok 12 tyg, chce mnie monitorować ze względu na kosmówkę i kroplówkę chyba z magnesem z tego co pamiętam bo mam kilka dni oslabienie organizmu plus krew w nosie.

Hej dziewczyny,

Jestem po wizycie ❤️ 8+0 trafiła mi się lekarka w Medicover, która nie zmierzyła mi babla i nie sprawdziła tętna, ale powiedziała ze robi usg od 30 lat i ze wszystko jest w porządku, ze tętno Ok 160 a wielkość Ok 2cm. Mam problem, ze nie ma terminów na prenatalne 😭😭😭 gdzie się zapisujecie w Trojmiescie? A i czy usg 11-14 tydz to to samo co prenatalne?

Hej dziewczyny,

Jestem po wizycie ❤️ 8+0 trafiła mi się lekarka w Medicover, która nie zmierzyła mi babla i nie sprawdziła tętna, ale powiedziała ze robi usg od 30 lat i ze wszystko jest w porządku, ze tętno Ok 160 a wielkość Ok 2cm. Mam problem, ze nie ma terminów na prenatalne 😭😭😭 gdzie się zapisujecie w Trojmiescie? A i czy usg 11-14 tydz to to samo co prenatalne?
Ja idę do dr Czarkowskiego, przyjmuje prywatnie w Gdyni tylko w piątki w gabinecie ginekologicznym dr Piskulaka. W tyg 11-14 trzeba wykonać USG prenatalne/badanie prenatalne, to jest coś innego niż zwykle USG na każdej wizycie u ginekologa.

A ja w sobotę oparzylam się od gorącej blachy z piekarnika .
Jak doszłam dziś do pracy i się przebralam zauważyłam,ze mam to miejsce całe czerwone i idzie mi czerwona linia.
Poszłam szybko na górę na izbę przyjęć i jak myślałam,mam zakarzenie i musiałam dostać penicylinę 😩😩😩😩

Załączniki

• C6169B40-7635-4B1C-A91A-E54B2B812CCB.jpeg
    C6169B40-7635-4B1C-A91A-E54B2B812CCB.jpeg
    516,9 KB · Wyświetleń: 110
A ja w sobotę oparzylam się od gorącej blachy z piekarnika .
Jak doszłam dziś do pracy i się przebralam zauważyłam,ze mam to miejsce całe czerwone i idzie mi czerwona linia.
Poszłam szybko na górę na izbę przyjęć i jak myślałam,mam zakarzenie i musiałam dostać penicylinę 😩😩😩😩
O matulu. Straszna ta krecha. Dobrze ze nie czekałaś i poszłaś po pomoc od razu.

reklama
Ta jest na oko wędzona na zimno także surowa. Po jednym razie nic Ci nie powinno być ale lepiej się wystrzegać.

D**a a nie gin. Mój co wizytę badania pH I jak tylko ma wątpliwość to pobiera wymaz w lece do bakteriologii.

Czopki na zapalenia pochwy? 🤔

Faceci... 🤪

Ja w 1 ciąży 26 lat i w pracy usłyszałam, że jak mogłam zajść beż konsultacji z kierowniczką. Bo czas teraz nie dobry.

Masz na myśli kontrolę zwolnienia?

Dzień dobry! Miłego dnia!!
Tak.Czopki dopochwowe i maść na zewnątrz do smarowania.
Ja mam dzisiaj wizyte o 15:30, poprzednie usg było 14 grudnia - proszę, trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki za was dziewczyny!

Do góry