Johanna_85
Fanka BB :)
Wiesz,takich ludzi trzeba po prostu ignorować.Nie gniewaj się ale co to za człowiek??? Też jestem stara dupa, mam 37 i dokładnie wiem do czego ch..j służy dlatego właśnie jestem w ciąży!!! Bardzo chcieliśmy i jestem. I niecierpie takich ludzi co z butami włażą w cudze życie!! Ja np też znam dobrze niektóre osoby i to z rodziny, które mi wiecznie liczą pieniądze i 500+. I teraz jak się dowiedzą że jestem w ciąży i będziemy mieli 4dziecko to mało się nie uduszą bo oni twierdzą że to dla 500+!! No jaką trzeba być amebą umysłową żeby tak pomyśleć? I już będą liczyć i nam wypominać te pieniądze. Tak jakby utrzymanie dziecka nie kosztowało nic... Ostatnio wzięliśmy kredyt i kupiliśmy auto bo stare już było stare i się psuło. I to auto używane z 2015 roku a już usłyszałam "no bo wy macie 500+"!!! No ciekawe co teraz usłysze. A tobie współczuję że musisz patrzeć i słuchać takich ludzi, nie przejmuj się, szkoda nerw
Mnie już życie dość nauczyło,ze ludzie będą mówić zawsze,a najwiecej Ci którzy nie maja własnego życia.
Hehh … ta babka jest dobra,serio.
Ona powiedziała mi,ze jak szefowa się dowie ( bo główna jest na urlopie i wraca dzisiaj) to od razu pomyśli,ze ja specjalnie zaszłam w ciąże
A ja na to „no jaki głupek by pomyślał ,ze zaszłam specjalnie w ciąże cztery miesiące przed zakończeniem umowy,skoro wiadomo,ze na 99,9% nikt mi w takim wypadku jej nie przedłuży ”