reklama
też jestem ciekawa. Mam nadzieję, że w środę na wizycie będę miała chociaż minimalny pęcherzykTo czy widać pęcherzyk na usg zależy od wysokości bety czy wieku ciąży?
Petrasiya
Fanka BB :)
To chyba wszystko zależy od wieku ciąży, a to tez niestety nie zawsze jest zależne od OM. Czasem na początku ciąża może się rozwijać ciut wolniej ale później nadgoniteż jestem ciekawa. Mam nadzieję, że w środę na wizycie będę miała chociaż minimalny pęcherzyk
tak tak wiem a do mnie dzwoniła właśnie położna, że wizytę mam na 10.30To chyba wszystko zależy od wieku ciąży, a to tez niestety nie zawsze jest zależne od OM. Czasem na początku ciąża może się rozwijać ciut wolniej ale później nadgoni
19_dominika_92
Petrasiya
A co Ci powiedział Lekarz u którego robiłaś to usg? Chyba tutaj nikt nie będzie wiedział lepiej jak onHej dziewczyny ! Chcialabym zapytac o Wasze zdanie. Jak myślicie, te 3 kropeczki to chyba nie jest ciąża mnoga?
19_dominika_92
Nic dokladnie mi nie powiedziala, nawet karty ciazy nie zalozyla, tylko powiedziala mi, ze jsk nsjszybciej mam sie zapisac do poradni z III stopniem referencyjności, ktora poprowadzi ciąże wysokiego ryzyka, dostalam l4 na 3 tygodnie i zastrzyki przeciwzakrzepowe ( pewnie dlatego, ze w przeszłości mialam zator płuc)A co Ci powiedział Lekarz u którego robiłaś to usg? Chyba tutaj nikt nie będzie wiedział lepiej jak on
Petrasiya
Ginekolodzy często zakładają karte ciąży troszkę później jak już bije serduszko itd ale to na pewno zależy od lekarza. Trochę dziwne ze tak nic nie powiedziała ale może nie czuła się kompetentna dlatego pokierowała Cię do tej specjalnej poradni. Masz na usg napisaną wielkość pęcherzyka czy nie było go jeszcze widać?Nic dokladnie mi nie powiedziala, nawet karty ciazy nie zalozyla, tylko powiedziala mi, ze jsk nsjszybciej mam sie zapisac do poradni z III stopniem referencyjności, ktora poprowadzi ciąże wysokiego ryzyka, dostalam l4 na 3 tygodnie i zastrzyki przeciwzakrzepowe ( pewnie dlatego, ze w przeszłości mialam zator płuc)
Madame83
Nie mam pojęcia, ale też zwróciłam na nie uwagę wcześniej, gdy przeglądałam ten wątek trzymam kciuki, aby wszystko u Ciebie było w jak najlepszym porządkuHej dziewczyny ! Chcialabym zapytac o Wasze zdanie. Jak myślicie, te 3 kropeczki to chyba nie jest ciąża mnoga?
reklama
19_dominika_92
Dzieki wielkie!Nie mam pojęcia, ale też zwróciłam na nie uwagę wcześniej, gdy przeglądałam ten wątek trzymam kciuki, aby wszystko u Ciebie było w jak najlepszym porządku