Asiaxz
Fanka BB :)
TakPomogło??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakPomogło??
O matulu, kochana moja lecę jutro kupić to cudoMeridol bardzo pomaga na dziąsła. Ja mam aparat na zębach i to jest zbawienie, a działsa też są dosyć wrażliwe w aparacie.
A właśnie, może któraś z Was ma bądź miała aparat na zębach w czasie ciąży? Co z porodem? Idę 13 stycznia do ortodonty i zapytam się, ale chciałam poznać też Wasze doświadczenia w tym temacie.
Super,ze o tym piszesz bo w tym temacie jeszcze do onca nie wiem czy jak sie zglosze do urzedu pracy,bedzie placil mi urzad pracy zasilek czy kasa chorych?
Jesli kasa chorych,to dlaczego mam sie zarejestrowac w urzedzie pracy?
Tak ja słyszałam, ale to trwało góra 2 sekundy. Bodajże w 7 tygodniu ciąży.Jedno mnie męczy że gdzieś wyczytałam ze we wczesnej ciąży lepiej nie słuchać tętna dziecka przez te fale a mi w sumie dziś włączył 8tydzien skończony. Czy tez mogliście już podsłuchać ?
Spokojnie, mnie w jedynej donoszonej ciąży lekarz wlaczyl dzwiek serca w 7 tygodniu. Wszystko bylo potem okJedno mnie męczy że gdzieś wyczytałam ze we wczesnej ciąży lepiej nie słuchać tętna dziecka przez te fale a mi w sumie dziś włączył 8tydzien skończony. Czy tez mogliście już podsłuchać ?
Ale to jest zarodek i serduszko bije? Tylko wielkościa sie nie zgadza?Przyjdzie nam się chyba jednak pożegnać. Byłam dziś na długo wyczekiwanym usg. Według daty poczęcia 7+2. Zarodek 5+5 a pęcherz jeszcze o tydzień mniejszy prawdopodobnie zmierza to ku końcowi...
Obumarcie musi potwierdzić dwóch lekarzy.Oj kochana ja mam ciągle takie nerwy że bez kija nie podchodz.
Ale jak to? Dlaczego? Strasznie mi przykro!
Trzymaj się!! Musi być dobrze.
Boshe. Ja sama w domu bym nie chciała. Zbyt bym się bała. Z resztą ja wybrałam szpital. Zrobią Ci jeszcze usg żeby się upewnić?