reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Ciekawa jestem na ile takiemu maluchowi się da wytłumaczyć że będzie rodzeństwo. Mój 13 miesięcy ma, jeszcze na piersi i śpiący z namiTo u mnie przyszly starszy brat dopiero skonczyl rok[emoji87]
kasiaa91
Płaczliwa i ja jestem ale to chyba zmęczenie.Jak na razie żadnych. No jestem trochę płaczliwa ale tak poza tym nic kompletnie. Myślę, że jeszcze tydzień może dwa i się zacznie.
Aniaaa30
Właśnie mnie brzuch ostatni czas bolał codziennie , od dwóch dni cisza nic nie boli. Zaczęłam się już nawet martwić . Jak to u Ciebie jest ? Tez cały czas czujesz takie pobolewanie czy zdarzają się dni ze nie czujesz nic ?Mi czasem robi się trochę słabo, no i brzuch odzywa się co jakiś czas.
Balbinka30
Mój dwulatek pokazuje na mój brzuch i mówi, że tam mieszka dzidziCiekawa jestem na ile takiemu maluchowi się da wytłumaczyć że będzie rodzeństwo. Mój 13 miesięcy ma, jeszcze na piersi i śpiący z nami
Wlasnie usypialam mojego i się zastanawialam tez jak to będzie [emoji87]Ciekawa jestem na ile takiemu maluchowi się da wytłumaczyć że będzie rodzeństwo. Mój 13 miesięcy ma, jeszcze na piersi i śpiący z nami [emoji3590]
A jak karmisz, to nie boli cie podbrzusze? Ja co prawda jestem KPI, ale zauwazylam, że jak odciagam, to boli mnie jak na okres. I sie zastanawiam, czy na pewno dobrze robie, dalej odciągając[emoji848]
Mama32@
Zmęczona nie jestem. W końcu się wysypiam syn ma prawie 13 lat więc już mamusi nie potrzebuje, a i w domu czasem pomoże.Płaczliwa i ja jestem ale to chyba zmęczenie.
kasiaa91
Nie, raczej nie. Może czasami trochę mnie to muli ale nie jakoś mocno. Generalnie KP jest ciężko zaszkodzić ciąży która już jest, problemy są raczej z zajściem w nią jeśli już.Wlasnie usypialam mojego i się zastanawialam tez jak to będzie [emoji87]
A jak karmisz, to nie boli cie podbrzusze? Ja co prawda jestem KPI, ale zauwazylam, że jak odciagam, to boli mnie jak na okres. I sie zastanawiam, czy na pewno dobrze robie, dalej odciągając[emoji848]
milla01
Mnie tez pobolewal,a teraz nie boli W pierwszych dwóch ciążach brałam aż czasami nospę. Teraz czuję się ok Chyba,ze to cisza przed burzą.Właśnie mnie brzuch ostatni czas bolał codziennie , od dwóch dni cisza nic nie boli. Zaczęłam się już nawet martwić . Jak to u Ciebie jest ? Tez cały czas czujesz takie pobolewanie czy zdarzają się dni ze nie czujesz nic ?
reklama
milla01
Ja tez karmiłam w ciąży i tez mnie tak ciągnęło. Nic się nie wydarzyłoWlasnie usypialam mojego i się zastanawialam tez jak to będzie [emoji87]