Anulkaa2122
Aktywna w BB
To moja pierwsza ciąża... Bardzo wszystko przeżywam
To dobre normalne przyrosty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobre normalne przyrosty
Mnie w pierwszej ciazy dosyc dlugo bolal brzuch jak na okres. Teraz dopiero początek, ale też mam to uczucieJa mam wizytę u lekarza w środę. Już nie mogę wysiedzieć! Będzie wtedy 6+2 tc. Mam nadzieję, że lekarz już na spokojnie potwierdzi!
Dzisiaj lekko mnie kłuje jajnik. Nie jest to bardzo uciążliwe i pojawia się co jakiś czas. Już oczywiście zaczynam lekko panikować... Miałyście coś takiego? [emoji848]
Wcześniej brzuch pobolewał jak na okres.
Ja mam wizytę u lekarza w środę. Już nie mogę wysiedzieć! Będzie wtedy 6+2 tc. Mam nadzieję, że lekarz już na spokojnie potwierdzi!
Dzisiaj lekko mnie kłuje jajnik. Nie jest to bardzo uciążliwe i pojawia się co jakiś czas. Już oczywiście zaczynam lekko panikować... Miałyście coś takiego?
Wcześniej brzuch pobolewał jak na okres.
Oo tak! Sutki okropnie bolą!Mogę potwierdzić podobne objawy.
Odczuwałam bole miesiączkowe, które w większości ustapily, ale klucie jajnika odczuwam w miarę często.
No i ten bol piersi
Mdłości i innych objawow ciążowych na razie brak.
Ja dalej czuje się „nie w ciąży” i pewnie tak będzie przez kilka miesięcyHej dziewczyny jak dziś samopoczucie? Dziś jest planowana data mojej @ rodzina coś podejrzewa, bo ucinam drzemki w ukryciu, i ponoć inaczej wyglądam
Ja gdybym nie zrobiła szybciej testu pewnie myślałabym ze okres mi trochę przesunie. Ale w sumie jestem strasznie płaczliwa i piersi to dwie tykające bomby które w staniku nie mogą wytrzymać na razie nawet kawa mi smakujeJa dalej czuje się „nie w ciąży” i pewnie tak będzie przez kilka miesięcy
Doskonale Cię kochana rozumiem. Ja również mam ciężką pracę, i to co oni powinni nam zapewnić to jest tylko w teorii. Ja we wtorek oznajmiłam przełożonemu, że jestem w ciąży i nie mogę dźwigać to powiedział, żebym poszła do lekarza i na zwolnienie no nie ma możliwości zmiany stanowiska.Dzień dobry Kochane, jadę za chwilkę na badanie BETA hcg zobaczyć czy rośnie. Mam wielką nadzieję że wszystko jest w porządku. Jutro lekarz ogólny bo muszę zostać na zwolnieniu ( dzwigam, prace na drabinie itp), a potem jadę do gina się wcisnąć na jakiś dzień. Napiszę jak będą wyniki
Ja was doskonale rozumiem, dla mnie jak wyszedł test pozytywny i beta, to poprosiłam ginekologa o zaświadczenie zeby pracodawca dostosował się do mnie. I jestem zwolniona z dźwigania, pracy na drabinie i pracy nocnej. Zwolnienia nie miał jak mi wystawić, bo nawet pęcherzyka na usg nie było jeszcze widaćDoskonale Cię kochana rozumiem. Ja również mam ciężką pracę, i to co oni powinni nam zapewnić to jest tylko w teorii. Ja we wtorek oznajmiłam przełożonemu, że jestem w ciąży i nie mogę dźwigać to powiedział, żebym poszła do lekarza i na zwolnienie no nie ma możliwości zmiany stanowiska.