milla01
Fanka BB :)
Ja pójdę potwierdzić po weekendzie,a potem już wg decyzji lekarza.U mnie wychodzi w sumie dopiero 3+5 [emoji87] zastanawiam się,kiedy isc do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pójdę potwierdzić po weekendzie,a potem już wg decyzji lekarza.U mnie wychodzi w sumie dopiero 3+5 [emoji87] zastanawiam się,kiedy isc do lekarza
O kurcze, to niefajnie. Mam nadzieje jednak że mąż zrozumie że wpadki się zdarzają (jednak skoro się nie zabezpieczał to zaskoczony być nie powinien) i będzie okejMąż nie wierzy,ze to wpadka. Myśli,ze to zaplanowałam,bo od dwóch lat mówiłam,ze chciałabym jeszcze jedno dziecko. Nie wierzy,bo wiele lat wierzyłam testom owulacyjnym i samopoczuciu. Mało tego,jak chcieliśmy ciąże,to wiedziałam dokładnie kiedy i od razu mielismy dzieci. Nie wiem jak to możliwe i chyba to do mnie nie dociera
To bardzo wcześnie, niekoniecznie będzie nawet pęcherzyk i YS, a już na pewno o ile ciąża nie jest starsza, nie będzie zarodka ani serduszka. Czyli w sumie nic nie potwierdzą.A ja mam wizytę w 5+2. Pielęgniarka pytała o datę miesiączki i powiedziała, że będzie ok.
Ciąża wyczekana u mnieAle u Ciebie nie wyglądało to chyba tak,jak u mnie?
Właśnie takiej odpowiedzi mi brakowało, bo w internecie same głupoty, dziękujeTez miałam taki progesteron w drugiej ciąży. Brałam luteinę bardzo długo i wszystko było ok. Synek okaz zdrowia,urodzony w terminie
Kiedy badalas betę ?Właśnie takiej odpowiedzi mi brakowało, bo w internecie same głupoty, dziękuje
Skoro tak mnie umówili to tak pójdę. Muszę wziąć dalej zwolnienie ze względu na ciężkie warunki pracy. W poprzedniej ciąży też byłam wcześnie na wizycie i pęcherzyk był.To bardzo wcześnie, niekoniecznie będzie nawet pęcherzyk i YS, a już na pewno o ile ciąża nie jest starsza, nie będzie zarodka ani serduszka. Czyli w sumie nic nie potwierdzą.
Nie ma nic gorszego niż dr Google. Można się wykończyć psychicznie. A ciężko nie czytać. Brałam cała ciąże leki na podtrzymanie i ani razu nie leżałam nawet na podtrzymaniu. A opiekowałam się wtedy szalonym niespełna dwulatkiem,który postanowił nie mieć drzemki od momentu mojego zajecia w ciąże. Byłam wykończona psychicznie i fizycznieWłaśnie takiej odpowiedzi mi brakowało, bo w internecie same głupoty, dziękuje
To gratuluję Ja robię się póki co coraz bardziej przerażonaCiąża wyczekana u mnie