reklama
MtV
Fanka BB :)
U mnie mdłości to nieodłączny element każdej ciąży, aż trudno mi sobie wyobrazić jak to jest ich nie mieć. Zazdroszczę tym, które pierwszy trymestr przechodzą bezobjawowo.U mnie trwają już od około tygodnia.. raz jest lepiej, raz gorzej.. dzisiaj niestety jest gorzej
Takalenka
Oczywiście że bym chodziła u nas aktualnie ok 19 ale na plusieChodzicie na spacery przy tych minusowych temperaturach? Niby spacer jest wskazany, ale zimno już nie. Wczoraj byłam na spacerze i później bolało mnie gardło
temperatury danego kraju w jakim się wychowuje dziecko są ok dla niego. W Norylsku przy -40 dzieci normalnie się bawią na dworze
Hehe ja też sobie sama poradziłamPowiem Ci, że jak dostałam leków na kilka miesięcy i poczułam się po nich lepiej, to już nie poszłam na sesje z rozmowami
Takalenka
A ja bym chciała z ciekawości doświadczyć mdłości ( no może nie tak żebym nie mogła funkcjonować...U mnie mdłości to nieodłączny element każdej ciąży, aż trudno mi sobie wyobrazić jak to jest ich nie mieć. Zazdroszczę tym, które pierwszy trymestr przechodzą bezobjawowo.
Ale nie ogarniam jak można mieć mdłości a nie być chorym
To musi być specyficzne uczucie
Ja na razie nie mam żadnych objawów. W pierwszej ciąży przez całe 9 miesięcy nie miałam więc trochę mniejszy stres jest w tej ale i tak niepokój jakiś jest
Petrasiya
Dla mnie to taki kac od rana to wieczoraA ja bym chciała z ciekawości doświadczyć mdłości ( no może nie tak żebym nie mogła funkcjonować...
Ale nie ogarniam jak można mieć mdłości a nie być chorym
To musi być specyficzne uczucie
Mój gin też na tak wczesnym etapie nie włącza dźwięku bo mówi że to może grozić poronieniem i że się nie powinno tego robićChętnie zobaczyłabym co to za badania, które mówią, że ilość usg może mieć tak negatywne skutki.
kasiaa91
To tak jak mi trudno wyobrazić sobie że mogłabym ciąże na tym etapie jakkolwiek „czuć” i mieć objawy. W pierwszej byłam zdziwiona a teraz to dla mnie już takie naturalne że ciąże poczuje jak poczuje ruchy. No chyba że brzuch będzie w drugiej szybciej bo w pierwszej miałam jeszcze w 6 miesiącu płaski jak deska.U mnie mdłości to nieodłączny element każdej ciąży, aż trudno mi sobie wyobrazić jak to jest ich nie mieć. Zazdroszczę tym, które pierwszy trymestr przechodzą bezobjawowo.
MtV
Też tak miałam w pierwszej ciąży, ale niestety w każdej kolejnej był już większy, do tego cc i krótkie odstępy między nimi chyba już nieodwracalnie zmieniły mój brzuch.To tak jak mi trudno wyobrazić sobie że mogłabym ciąże na tym etapie jakkolwiek „czuć” i mieć objawy. W pierwszej byłam zdziwiona a teraz to dla mnie już takie naturalne że ciąże poczuje jak poczuje ruchy. No chyba że brzuch będzie w drugiej szybciej bo w pierwszej miałam jeszcze w 6 miesiącu płaski jak deska.
Dziewczyny, wrócę do tematu wątku prywatnego. Wydaje mi się, że powoli mamy już komplet, wiec może warto rozważyć jego założenie w niedalekiej przyszłości? Za niecałe 2 tygodnie będę robiła badania, poznam płeć, ale nie chciałabym pisać o wynikach w miejscu, do którego każdy ma dostęp.
reklama
Takalenka
U mnie w drugiej był tak samo mikro jak w pierwszej co mnie zdziwiło bo odstęp bardzo małyTo tak jak mi trudno wyobrazić sobie że mogłabym ciąże na tym etapie jakkolwiek „czuć” i mieć objawy. W pierwszej byłam zdziwiona a teraz to dla mnie już takie naturalne że ciąże poczuje jak poczuje ruchy. No chyba że brzuch będzie w drugiej szybciej bo w pierwszej miałam jeszcze w 6 miesiącu płaski jak deska.
Może teraz będzie szybciej