reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Dlaczego zimno nie jest wskazane ?
Nie ma u nas w ciągu dnia jednak ekstremalnych temperatur które by były ryzykowne.
Inna sprawa to jakość powietrza - ja mieszkając w Krakowie zostaje czasami przez to w domu.
Ja chodzę na spacery z psem, dwa razy dziennie, lubię to chociaż mieszkam w Warszawie gdzie też nie jest idealne powietrze, dodatkowo zabudowa domów jednorodzinnych- czasem jest tak okropne powietrze, że nie chce myśleć co Ci debilni ludzie pchają do kominków. Jak tylko uda mi się zlokalizować konkretny dom to na pewno gdzieś to zgłoszę. Niskie temperatury mnie nie odstraszają, gorzej było dziś z bardzo nieprzyjemnym wiatrem i chyba odpuszczę sobie najbliższe deszczowe dni. To coś czego nienawidzę. Wole śnieg i -10 niż +10 i deszcz

reklama
U mnie sie chyba włączają mdłości...🙄 Tzn może jeszcze nie mdłości, ale od wczoraj jest mi lekko nie dobrze, tak jakby mi cos siadło na żołądku 🙄

Ja chodzę na spacery z psem, dwa razy dziennie, lubię to chociaż mieszkam w Warszawie gdzie też nie jest idealne powietrze, dodatkowo zabudowa domów jednorodzinnych- czasem jest tak okropne powietrze, że nie chce myśleć co Ci debilni ludzie pchają do kominków. Jak tylko uda mi się zlokalizować konkretny dom to na pewno gdzieś to zgłoszę. Niskie temperatury mnie nie odstraszają, gorzej było dziś z bardzo nieprzyjemnym wiatrem i chyba odpuszczę sobie najbliższe deszczowe dni. To coś czego nienawidzę. Wole śnieg i -10 niż +10 i deszcz
Mam tak samo
I pod katem nienawiści do palących śmieciami
I do plus 10 i deszczu

Wole śnieg i mróz, to oznacza czyste psy :)

Załączniki

• 42AA04EC-058C-4179-AC13-24E8961BBEA2.jpeg
    42AA04EC-058C-4179-AC13-24E8961BBEA2.jpeg
    3,4 MB · Wyświetleń: 97
Ja juz po dzisiejszej wizycie. Ale sie zestresowałam w pierwszej chwili [emoji33] lekarka wsadzila ta glowice od usg, jezdzi, szuka, patrze na monitor a tam pusto [emoji2372] dopiero po dłuższej chwili, jak nacisnela na brzuch, to znalazła zarodek, serce bije.

Ja juz po dzisiejszej wizycie. Ale sie zestresowałam w pierwszej chwili [emoji33] lekarka wsadzila ta glowice od usg, jezdzi, szuka, patrze na monitor a tam pusto [emoji2372] dopiero po dłuższej chwili, jak nacisnela na brzuch, to znalazła zarodek, serce bije.
No takie rzeczy mogą napędzić stracha, mnie wkurza jak nic nie mówią 😅 w sumie to mówią ale w mojej głowie mija wtedy tysiąc godzin

Zdradzisz z jakiej dzielnicy jesteś? :)

reklama
Do góry