Witam się po dwóch dniach nieobecności nadrobiłam zaległości a dużo tego Co do plamienia to ja miałam je od czwartku do wtorku. Były właśnie jak budyń czekoladowy ale kiedy we wtorek ujrzałam już róż to się rozryczalam i wpadłam w rozpacz Przypomniało mi się wszystko co przeżywałam kiedy straciłam w tej sposób ciążę nie dawno... U lekarza jeszcze nie byłam bo nie ma sensu chyba bo dopiero 5+2. Miałam po tamtym czasie szafce luteinę, która mi wypisał wtedy lekarz ale nie pomogła wtedy. Wzięłam ją tak jak kazał poprzednim razem i wiecie co? Plamienie odeszło praktycznie z pierwszą tabletką i nie ma do dziś już dwa dni. Biorę ją dwa razy dziennie dopochwowo. Widocznie tym razem mam niedobór. Ciekawi mnie bardzo jak ciąża? Co tam w środku się dzieje? Na czym stoję? Wizytę mam 30.12
reklama
Straciatella
Fanka BB :)
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wesołych świąt dużo miłości i radości, a także samych przyjemnych i bezproblemowych ciąż.
Mam od kilku dni takie mdłości i wymioty, że nie mogę funkcjonować jestem załamana.. wstaje rano i wymiotuję, cały dzień okrutne mdłości i czasem też wymioty.. ale apogeum jest wieczorem. Nawet patrzenie na telefon, tv czy komputer powoduje u mnie odruch wymiotny.
nie miałam tak w żadnej z poprzednich ciąż.
Mam od kilku dni takie mdłości i wymioty, że nie mogę funkcjonować jestem załamana.. wstaje rano i wymiotuję, cały dzień okrutne mdłości i czasem też wymioty.. ale apogeum jest wieczorem. Nawet patrzenie na telefon, tv czy komputer powoduje u mnie odruch wymiotny.
MtV
Dlatego w domu mam awaryjnie torecanDziewczyny życzę Wam zdrowych, wesołych świąt dużo miłości i radości, a także samych przyjemnych i bezproblemowych ciąż.
ainola
Ja pamiętam w pierwszej ciąży, że pierwszym objawem było latanie w nocy na siku, a mdłości przyszły później. Teraz niestety już muszę się z tym męczyć, tyle dobrego, że bez wymiotow.
Wczoraj powiedzieliśmy rodzinie. Reakcja była taka jakbyśmy powiedzieli, że w wakacje jedziemy nad Bałtyk tylko ciocia zapytała na kiedy termin i się skończyło. Trochę mi przykro, że nikt się nie zapytał po prostu jak się czuje
Wczoraj powiedzieliśmy rodzinie. Reakcja była taka jakbyśmy powiedzieli, że w wakacje jedziemy nad Bałtyk tylko ciocia zapytała na kiedy termin i się skończyło. Trochę mi przykro, że nikt się nie zapytał po prostu jak się czuje
Słoneczko świeci
Jak się czujesz?Ja pamiętam w pierwszej ciąży, że pierwszym objawem było latanie w nocy na siku, a mdłości przyszły później. Teraz niestety już muszę się z tym męczyć, tyle dobrego, że bez wymiotow.
EwelinaW
U mnie w rodzinie wiedzieli, więc życzenia były aby wszystko tym razem się dobrze ułożyło.
Pewnie dziś albo jutro powiemy w rodzinie męża. Chyba że już wiedzą jeden brat już się przez przypadek dowiedzial jak się dopytywał dlaczego nie mieszkamy razem.
Pewnie dziś albo jutro powiemy w rodzinie męża. Chyba że już wiedzą jeden brat już się przez przypadek dowiedzial jak się dopytywał dlaczego nie mieszkamy razem.
Takalenka
Jak się dziś czujesz kochana?: My tu o ciebie zadbamy no może tylko wsparcie pisane ale zawsze coś.Ja pamiętam w pierwszej ciąży, że pierwszym objawem było latanie w nocy na siku, a mdłości przyszły później. Teraz niestety już muszę się z tym męczyć, tyle dobrego, że bez wymiotow.
Mnie to denerwowały pytania jak się czujesz bo ile można mówić "normalnie" i widzieć w oczach jakby to nie była odpowiedź satysfakcjonująca.
Albo dopytywanie ale na pewno nic cię nie boli nic cię nie męczy? Teściowa to już wogole jakby mi nie wierzyła. Reszta myślała pewnie że ucinam rozmowę lub ich spławiam to był u mnie już późniejszy etap na tym wczesnym u mnie nikt nie wie więc i pytań nie ma
ainola
Masz rację. W każdą stronę jest to denerwujące. Z rodziną to najlepiej na zdjęciach.Jak się dziś czujesz kochana?: My tu o ciebie zadbamy no może tylko wsparcie pisane ale zawsze coś.
Mnie to denerwowały pytania jak się czujesz bo ile można mówić "normalnie" i widzieć w oczach jakby to nie była odpowiedź satysfakcjonująca.
Albo dopytywanie ale na pewno nic cię nie boli nic cię nie męczy? Teściowa to już wogole jakby mi nie wierzyła. Reszta myślała pewnie że ucinam rozmowę lub ich spławiam to był u mnie już późniejszy etap na tym wczesnym u mnie nikt nie wie więc i pytań nie ma
reklama
Johanna_85
wspolczuje Ci bardzo... mi dokuczaja tylko mdłości i jest męczące.Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wesołych świąt dużo miłości i radości, a także samych przyjemnych i bezproblemowych ciąż.