Carolline1993
Fanka BB :)
Jestem po wizycie, serce bije, młody człowiek ma 1,5cm
Super ja też dzisiaj byłam na wizycie, mój człowiek ma 2cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po wizycie, serce bije, młody człowiek ma 1,5cm
Też uważam że na tym etapie szpital jest zbędny. Byłam w ciąży w 8 tyg kiedy zaczęłam plamić poprzednim razem, pojechałam natychmiast bo pierwszy raz mnie dotknęło plamienie w ciąży i byłam mega przerażona... Lekarz mnie zbadał ginekologicznie, zrobił usg i wypisał luteinę. Kazał leżeć. I tak to trwało półtora tygodnia i po tym czasie stwierdzono na USG jak poszłam że organizm oczyścił się sam... Teraz plamie 5 dzień. Inaczej do tego podchodzę. Choć mi bardzo przykro i okrutnie żal to uważam że co ma być to będzie i czekam na rozwój wypadków. Wiem że nikt tego na tym etapie nie zmieni bo nie jest cudotwórcą...u mnie to będzie dopiero 5tydz z kawałkiemAle na co za późno?
Dziewczyny wspierajmy się tu zamiast straszyć.
A to rzut beretem Ja miałam poprzednie CC w Zdrojach i to był mega poród 25min. Wspominam super wszystko i właśnie tam tylko się wybiorę jeśli Bóg daJeszcze za wcześnie by myśleć o tym ale jak będzie wszystko dobrze z dzidzia to w Policach A Ty?
Super ci się udało ja mam tak z październikiem bo mąż z tego miesiąca i obydwóch synów A ja z córką ze stycznia Żartowałam z mężem że mimo że staramy się zawsze długo bo 8-9mcy to zachodzie w ciążę w styczniu i pewnie teraz też tak będzie a tu niespodziankaDziękuję! Sierpień to ewidentnie mój miesiąc, gdyby nie to, że teraz będę mieć cesarkę w lipcu to byłoby to moje trzecie sierpniowe dziecko
No to w październiku i styczniu non stop imprezujecieSuper ci się udało ja mam tak z październikiem bo mąż z tego miesiąca i obydwóch synów A ja z córką ze stycznia Żartowałam z mężem że mimo że staramy się zawsze długo bo 8-9mcy to zachodzie w ciążę w styczniu i pewnie teraz też tak będzie a tu niespodzianka
O to już masz sporą gromadke ja w pierwszej ciąży i codziennie jest ten niepokój czy zarodek rośnieSuper ci się udało ja mam tak z październikiem bo mąż z tego miesiąca i obydwóch synów A ja z córką ze stycznia Żartowałam z mężem że mimo że staramy się zawsze długo bo 8-9mcy to zachodzie w ciążę w styczniu i pewnie teraz też tak będzie a tu niespodzianka
Ja dzisiaj ogórki kiszone popijałam 7up i wreszcie mnie nie mdliło.Ależ mam ochotę na ogórki małosolne
Znam parę która ma urodziny w ten sam dzień, rocznik chyba różny. ich syn też urodził się tego samego dnia i tak sobie w trójkę swietuja 5 kwietniaSuper ci się udało ja mam tak z październikiem bo mąż z tego miesiąca i obydwóch synów A ja z córką ze stycznia Żartowałam z mężem że mimo że staramy się zawsze długo bo 8-9mcy to zachodzie w ciążę w styczniu i pewnie teraz też tak będzie a tu niespodzianka
GratulujęJestem po wizycie, serce bije, młody człowiek ma 1,5cm