reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Ale na co za późno?
Dziewczyny wspierajmy się tu zamiast straszyć.
Też uważam że na tym etapie szpital jest zbędny. Byłam w ciąży w 8 tyg kiedy zaczęłam plamić poprzednim razem, pojechałam natychmiast bo pierwszy raz mnie dotknęło plamienie w ciąży i byłam mega przerażona... Lekarz mnie zbadał ginekologicznie, zrobił usg i wypisał luteinę. Kazał leżeć. I tak to trwało półtora tygodnia i po tym czasie stwierdzono na USG jak poszłam że organizm oczyścił się sam... Teraz plamie 5 dzień. Inaczej do tego podchodzę. Choć mi bardzo przykro i okrutnie żal to uważam że co ma być to będzie i czekam na rozwój wypadków. Wiem że nikt tego na tym etapie nie zmieni bo nie jest cudotwórcą...u mnie to będzie dopiero 5tydz z kawałkiem

Dziękuję! ❤️ Sierpień to ewidentnie mój miesiąc, gdyby nie to, że teraz będę mieć cesarkę w lipcu to byłoby to moje trzecie sierpniowe dziecko ;)
Super ci się udało 👌 ja mam tak z październikiem bo mąż z tego miesiąca i obydwóch synów 😉 A ja z córką ze stycznia 😉 Żartowałam z mężem że mimo że staramy się zawsze długo bo 8-9mcy to zachodzie w ciążę w styczniu i pewnie teraz też tak będzie a tu niespodzianka

Super ci się udało 👌 ja mam tak z październikiem bo mąż z tego miesiąca i obydwóch synów 😉 A ja z córką ze stycznia 😉 Żartowałam z mężem że mimo że staramy się zawsze długo bo 8-9mcy to zachodzie w ciążę w styczniu i pewnie teraz też tak będzie a tu niespodzianka
No to w październiku i styczniu non stop imprezujecie ;)

O to już masz sporą gromadke 😊 ja w pierwszej ciąży i codziennie jest ten niepokój czy zarodek rośnie

Znam parę która ma urodziny w ten sam dzień, rocznik chyba różny. ich syn też urodził się tego samego dnia i tak sobie w trójkę swietuja 5 kwietnia 😁

reklama
Do góry