reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dziewczyny współczuję Wam tych mdłości...Chyba ratowałabym się wodą z miodem i imbirem.
Ja nie mam ale pobolewa mnie brzuch zwlacza wieczorem po całym dniu, piersi i jestem mega śpiącą, mogłabym przespać cały dzień (akurat mam urlop wiec na prawdę mogłabym 😀). Jak przeżyć i ogarniać przedświąteczne przygotowania? Pijecie kawę?

Pije kawę póki mnie od niej nie odrzuca :) 2,3 dziennie z mlekiem. Ogólnie jak jem wszystko oprócz surowego mięsa, niepasteryzowanych produktów mlecznych i oczywiście alkoholu.
Co do świątecznych przygotowań to ja już od wczoraj zaczęłam stanie w garach. Dobrze ze starszy w przedszkolu to z jednym dzieckiem mam duży luz i mogę dużo zrobić. Ale szczerze to jakbym mogła to bym poszła spać 😂

Powiem wam, że szok mam w oczach 🤭 tyle tu mam już doświadczonych! Mówią, że z dzietnością jest problem, że model rodziny to 2+2 a na naszym wątku!? 🤣 Większość to jest już z kartą wielkiej rodziny albo do niej dążąca
No też to zauważyłam, byłam kiedyś na grupie październikowej tyle że zagrsnicznej i większość to była z pierwszym dzieckiem ale też wiekowo inaczej bo praktycznie wszystkie poniżej 30 roku życia

Cześć troche Was poczytalam. Niesmialo przycupne obok.
Ja 37 lat - dzis koncze- ups
W domu mam 16latke, 13latke, 3latke....
Ciaza nr 6, jedno poronienie, jedna pozamaciczna 2 lata temu....
Szok, ze sie udalo (ale tu inny temat wchodzi i nie narzucam sie z nim, co sie stalo, ze soe udalo)
Jutro wizyta. Wg miesiaczki termin ok 16.08.22
Pewnie bedzie czwarta babka w domu 😂😂😂

Pozdrawiam dziewczyny💪
Witam! Sto lat !!!!

Powiem Wam ze ja ze swoja prawie czterdziestka na karku boje sie wypowiadac 🤭
A z ciekawosci jak do tej pory rodzilyscie?
Ja jeden poród SN wywoływany kroplówką. Ciężko było. Teraz mam nadzieję, że też będzie SN, ale to się okaże bo zależy jak mięśniaki będą rosły. Ma któraś z Was może? Trochę się obawiam, że maleństwo będzie miało mało miejsca żeby rosnąć.

reklama
Do góry