T
TakaJaa
Gość
Powiem wam, że szok mam w oczach tyle tu mam już doświadczonych! Mówią, że z dzietnością jest problem, że model rodziny to 2+2 a na naszym wątku!? Większość to jest już z kartą wielkiej rodziny albo do niej dążąca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny współczuję Wam tych mdłości...Chyba ratowałabym się wodą z miodem i imbirem.
Ja nie mam ale pobolewa mnie brzuch zwlacza wieczorem po całym dniu, piersi i jestem mega śpiącą, mogłabym przespać cały dzień (akurat mam urlop wiec na prawdę mogłabym ). Jak przeżyć i ogarniać przedświąteczne przygotowania? Pijecie kawę?
Jetses z Torunia?Cześć dziewczyny. Przywitam się nieśmiało, choć jestem jeszcze w szoku, bo ta ciąża zupełnie nieprawdopodobna. Mam wrażenie że los że mnie zakpił. Mam 39 lat i dwójkę dzieci w wieku 12,5 i 11 lat. Termin teoretyczny mam na 29 sierpnia.
No też to zauważyłam, byłam kiedyś na grupie październikowej tyle że zagrsnicznej i większość to była z pierwszym dzieckiem ale też wiekowo inaczej bo praktycznie wszystkie poniżej 30 roku życiaPowiem wam, że szok mam w oczach tyle tu mam już doświadczonych! Mówią, że z dzietnością jest problem, że model rodziny to 2+2 a na naszym wątku!? Większość to jest już z kartą wielkiej rodziny albo do niej dążąca
Witam! Sto lat !!!!Cześć troche Was poczytalam. Niesmialo przycupne obok.
Ja 37 lat - dzis koncze- ups
W domu mam 16latke, 13latke, 3latke....
Ciaza nr 6, jedno poronienie, jedna pozamaciczna 2 lata temu....
Szok, ze sie udalo (ale tu inny temat wchodzi i nie narzucam sie z nim, co sie stalo, ze soe udalo)
Jutro wizyta. Wg miesiaczki termin ok 16.08.22
Pewnie bedzie czwarta babka w domu
Pozdrawiam dziewczyny
Kurczę,a ja mam dwóch chlopcow,jednego stracilam i bardzo chcialabym tym razem dziewczynkeSuper ja bym strasznie chciała trzecia dziewczynkę lub trzecią i czwartą dziewczynkę
Ja jeden poród SN wywoływany kroplówką. Ciężko było. Teraz mam nadzieję, że też będzie SN, ale to się okaże bo zależy jak mięśniaki będą rosły. Ma któraś z Was może? Trochę się obawiam, że maleństwo będzie miało mało miejsca żeby rosnąć.Powiem Wam ze ja ze swoja prawie czterdziestka na karku boje sie wypowiadac
A z ciekawosci jak do tej pory rodzilyscie?
Mam nadzieję że chłopcy nie sa jednak tak strasznie źli.Kurczę,a ja mam dwóch chlopcow,jednego stracilam i bardzo chcialabym tym razem dziewczynke