Cały dzień wymiotuje i bardzo boli mnie głowa, omg dopiero się dziś zaczęło a ja już mam dośćHej witam was, u mnie 1.11 dzien ostatniej miesiączki, 11.11 wg testów owulacyjnych owulacja już 11 dpo testy pozytywne, co 2 dni powtarzane kreska coraz grubsza. 28.11 powinna przyjąć miesiączka ( albo i prędzej przez wcześniejszą owulacje) na szczęście nie przyszła termin porodu z om na ok 8 sierpnia . Wizytę u ginekologa mam 17.12 nie wiem czy robić bete czy dać sobie spokój i po prostu czekać na wizytę? Jak się czujecie? Ja się bardzo stresuje, co jakiś czas bolą jajniki i czuję kłucie w podbrzuszu , taki dyskomfort, strasznie się nakręcam .
reklama
Wymioty nic fajnego ale może plus,że się dużo nie przytyje mi w pierwszej ciąży nic nie było i dużo zajadalam i potem był kiepski tego skutek ;pCały dzień wymiotuje i bardzo boli mnie głowa, omg dopiero się dziś zaczęło a ja już mam dość
W pierwszej ciązy wymiotowałam do 7 miesiąca włącznie a i tak wyglądałan jak sumo. W każdej ciązy wyglądam jak zapaśnikWymioty nic fajnego ale może plus,że się dużo nie przytyje mi w pierwszej ciąży nic nie było i dużo zajadalam i potem był kiepski tego skutek ;p
kasiaa91
Fanka BB :)
Uczucia jakie opisujesz są typowe dla ciąży wczesnej. Może będą da Ci trochę spokoju do wizyty?Hej witam was, u mnie 1.11 dzien ostatniej miesiączki, 11.11 wg testów owulacyjnych owulacja już 11 dpo testy pozytywne, co 2 dni powtarzane kreska coraz grubsza. 28.11 powinna przyjąć miesiączka ( albo i prędzej przez wcześniejszą owulacje) na szczęście nie przyszła termin porodu z om na ok 8 sierpnia . Wizytę u ginekologa mam 17.12 nie wiem czy robić bete czy dać sobie spokój i po prostu czekać na wizytę? Jak się czujecie? Ja się bardzo stresuje, co jakiś czas bolą jajniki i czuję kłucie w podbrzuszu , taki dyskomfort, strasznie się nakręcam .
Ja mam wizytę 10.12 i stres mam spory. Owulacje miałam 10.11 a 21.11 dostałam piękny, mocny, typowy, kilkudniowy okres. A że 21 rano byl cień cienia to zrobiłam test by zobaczyć czy będzie już bielutko i zdziwiłam się jak zobaczyłam dwie kreski. Na jednej wizycie już byłam (przez to krwawienie) ale nie widać kompletnie nic, łącznie z możliwym źródłem krwawienia więc czekam ze stresem do 10.12 bo może być różnie.
kasiaa91
Wspolczuje, u mnie pierwszym objawem poprzedniej ciąży były ruchy dziecka i bardzo to ceniłam. Trzymam kciuki by szybko minęłoCały dzień wymiotuje i bardzo boli mnie głowa, omg dopiero się dziś zaczęło a ja już mam dość
Madeleine.123
Zaciekawiona BB
Ja bety nie robiłam. Wizytę mam na 8 grudnia. Już tylko tydzień a tak ciężko wytrzymaćHej witam was, u mnie 1.11 dzien ostatniej miesiączki, 11.11 wg testów owulacyjnych owulacja już 11 dpo testy pozytywne, co 2 dni powtarzane kreska coraz grubsza. 28.11 powinna przyjąć miesiączka ( albo i prędzej przez wcześniejszą owulacje) na szczęście nie przyszła termin porodu z om na ok 8 sierpnia . Wizytę u ginekologa mam 17.12 nie wiem czy robić bete czy dać sobie spokój i po prostu czekać na wizytę? Jak się czujecie? Ja się bardzo stresuje, co jakiś czas bolą jajniki i czuję kłucie w podbrzuszu , taki dyskomfort, strasznie się nakręcam .
Mnie brzuch bolał jak na okres tydzień przed terminem i tydzień po. Teraz już tylko czasem zakłuje. Zaczęły okropnie boleć sutki! To moja pierwsza ciąża i sama nie wiem czego się spodziewać...
19_dominika_92
Mam taki sam bol, ale z kim nie gadalam, to mówiły, ze taki sam bol mialy w ciazy, wirc troche sie uspokoiłamHej witam was, u mnie 1.11 dzien ostatniej miesiączki, 11.11 wg testów owulacyjnych owulacja już 11 dpo testy pozytywne, co 2 dni powtarzane kreska coraz grubsza. 28.11 powinna przyjąć miesiączka ( albo i prędzej przez wcześniejszą owulacje) na szczęście nie przyszła termin porodu z om na ok 8 sierpnia . Wizytę u ginekologa mam 17.12 nie wiem czy robić bete czy dać sobie spokój i po prostu czekać na wizytę? Jak się czujecie? Ja się bardzo stresuje, co jakiś czas bolą jajniki i czuję kłucie w podbrzuszu , taki dyskomfort, strasznie się nakręcam .
Moja druga, ale już dobrze nie pamiętam jak to wszystko wyglądało zresztą, przy pierwszej się nie bałam, nie byłam świadoma ewentualnych niebezpieczenstw a teraz jestem strasznie nakręcona, jak coś zakluje zaraz boje się żeby nie zobaczyć krwi.... Pierwsze tygodnie zawsze są decydujące mam nadzieję,że wszystko rozwija się prawidłowo w brzuszkuJa bety nie robiłam. Wizytę mam na 8 grudnia. Już tylko tydzień a tak ciężko wytrzymać
Mnie brzuch bolał jak na okres tydzień przed terminem i tydzień po. Teraz już tylko czasem zakłuje. Zaczęły okropnie boleć sutki! To moja pierwsza ciąża i sama nie wiem czego się spodziewać...
Tak, podobno to normalne ,że wszystko tak w środku się ' rozciaga' i boli ale zawsze jakiś niepokój jest byle do wizyty u gina, wtedy napewno łatwiej będzie się uspokoić i omówić dolegliwościMam taki sam bol, ale z kim nie gadalam, to mówiły, ze taki sam bol mialy w ciazy, wirc troche sie uspokoiłam
reklama
kuleczka.30
tylko czemu ta wizyta do ginekologa tak bardzo się dłuuuuży...Tak, podobno to normalne ,że wszystko tak w środku się ' rozciaga' i boli ale zawsze jakiś niepokój jest byle do wizyty u gina, wtedy napewno łatwiej będzie się uspokoić i omówić dolegliwości