olka11135
Fanka BB :)
@olka11135 na tym etapie chyba jeszcze może nie być pęcherzyka 3mam kciuki, żeby wszystko poszło pomyślnie
Kochana, a Ty badałaś dzisiaj betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@olka11135 na tym etapie chyba jeszcze może nie być pęcherzyka 3mam kciuki, żeby wszystko poszło pomyślnie
Dlaczego ?To mamy ten sam termin. U mnie cc będzie najpóźniej w 38tc, ale spodziewam się jeszcze wcześniej
Bo jak jest wszystko ok to zgodnie z zaleceniami powinno się zrobić cc w 39tc. U mnie wynika to m.in odległości między cięciami.Dlaczego ?
U mnie tydzień przed naturalnym terminem.
@olka11135 pamiętaj, że jeszcze może się wiele wydarzyć. Umówiłaś się za tydzień na wizytę? Trzymam kciuki, trzymaj się dzielnie!
Ok, dlatego pytam przypomnisz jakie masz odstępy ?Bo jak jest wszystko ok to zgodnie z zaleceniami powinno się zrobić cc w 39tc. U mnie wynika to m.in odległości między cięciami.
Daj znać jak się pojawi betaTak, mam dwie wizyty w przyszłym tygodniu 21.12 i 24.12
No i czekam na tę betę. Jeszcze niestety nie ma
WybórWidzę, że trochę Pań jest zdecydowanych na CC, macie może jakieś wskazania czy to własny wybór? I dlaczego taki?