reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Wynik ładny i nie chcę Cie tu rozczarować. Trzymam kciuki mocno, żeby było dobrze. Ale w becie ważny jest przyrost po 48h. Bo pierwsza beta zależy od tego po prostu kiedy ja zbadałaś. Ja zbadalam jakieś 3 dni po implantacji i była 25,4 więc nie mogła być na tym etapie duża. Ale przyrost już był dobry i gdyby nie plamienia fajnie by rokował
Wiem i w czwartek powtórzę ale mam tak skrajne uczucia dziś bo poprzednio jak wylapywałam betę to była max 60 a pózniej już tylko spadała a tu jakby na starcie jest już lepiej

reklama
Dziewczyny, czy Wy decydując się na lekarza prowadzącego bierzecie pod uwagę szpital w jakim pracuje czy zupełnie nie? Szczególnie jeśli chodzi o cc.

Dziewczyny, czy Wy decydując się na lekarza prowadzącego bierzecie pod uwagę szpital w jakim pracuje czy zupełnie nie? Szczególnie jeśli chodzi o cc.

Juz nie. Patrzyłam na to wcześniej, ale mój prowadzący brzydko mnie zszył. Każdy mówi, że na zewnątrz zrobił mi krzywdę. Ścisnął jak baleronik...
Liczę, że teraz ktoś mi to ładnie podreperuje. Chociaż.... jak myślę teraz o CC 🤐😩 to mi się słabo robi 😛

Pierwsza ciaze prowadziła mi lekarka ktora nie pracuje w szpitalu, w którym rodzilam, teraz tez bede do niej chodzic. W sumie jej obecność nie była niezbędna, nie mogę narzekać na opiekę a w szpitalu przed porodem bylam prawie 2 tygodnie.

Juz nie. Patrzyłam na to wcześniej, ale mój prowadzący brzydko mnie zszył. Każdy mówi, że na zewnątrz zrobił mi krzywdę. Ścisnął jak baleronik...
Liczę, że teraz ktoś mi to ładnie podreperuje. Chociaż.... jak myślę teraz o CC [emoji850][emoji30] to mi się słabo robi [emoji14]
Mam te same przemyslenia[emoji849][emoji849] jak pomysle o cc to już się boję.. moja rana goila sie prawie 4 miesiace, mialam zakażoną bakterią klebsiella pneumonae, dopiero po 4 antybiotykach odpuściła o zaczelo sie wszystko goic.. ponad miesiac wycięty z życiorysu przez bol..
Teraz chcialabym urodzic sn,chociaz tez sie bardzo boję

Mam super szpital wybrany tam każdy lekarz jest ok więc nie mam potrzeby wybierać specjalnie kogoś stamtąd. Mam nadzieję że uda mi się teraz mieć cesarkę

Mam te same przemyslenia[emoji849][emoji849] jak pomysle o cc to już się boję.. moja rana goila sie prawie 4 miesiace, mialam zakażoną bakterią klebsiella pneumonae, dopiero po 4 antybiotykach odpuściła o zaczelo sie wszystko goic.. ponad miesiac wycięty z życiorysu przez bol..
Teraz chcialabym urodzic sn,chociaz tez sie bardzo boję
Mnie każda forma porodu przeraża, ale świadomość, że cięcie robi ktos, kto zna dobrze mnie i moją ciążę dodaje mi trochę otuchy

reklama
Ja akurat wolę sn (mialam i to i to) ale dla mnie bardzo ważne jest by tata był z nami cały czas po porodzie. A to zapewni mi tylko prywatny szpital 😔

Do góry