reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
A ja dzisiaj mam dzień w łóżku i fotelu 😄
Mała ma dzień siedzenia przy cycu nawet na minutę mnie nie opuszczać więc wam piszę 😄
Każda próba odłożenia do wózka lub łóżeczka po minicie konczy się krzykiem 😛
A w mamy ramionach leży że róbta ze mną co chceta😆

A ja dzisiaj mam dzień w łóżku i fotelu 😄
Mała ma dzień siedzenia przy cycu nawet na minutę mnie nie opuszczać więc wam piszę 😄
Każda próba odłożenia do wózka lub łóżeczka po minicie konczy się krzykiem 😛
A w mamy ramionach leży że róbta ze mną co chceta😆
Też mi zafundował kilka takich dni wiszenia na cycu. Przez to tak mi rozkręcił laktacje, że wczoraj jak jednak stwierdził, że może przez dwie godziny pospać w łóżeczku, to myślałam, że mi piersi pękną.

Też mi zafundował kilka takich dni wiszenia na cycu. Przez to tak mi rozkręcił laktacje, że wczoraj jak jednak stwierdził, że może przez dwie godziny pospać w łóżeczku, to myślałam, że mi piersi pękną.
Dokładnie z cycochami to mam wrażenie że są jak balony napełnione wodą 🙈😆
Jak te bomby wodne 😆
A jak z jednego je to z drugiego leci strumieniami jedno karmienie i pielucha tetrowa cała mokra 😊

A mój mały bardzo dużo śpi. Mam problem bo cyce pełne, a on śpi. Boję się że mało przybiera. Jak już jest przy cycu to cały czas muszę go zachęcać, budzić żeby tylko coś zjadł. Martwi mnie to. Dobrze że ładnie sypią, ale kosztem karmienia.

A mój mały bardzo dużo śpi. Mam problem bo cyce pełne, a on śpi. Boję się że mało przybiera. Jak już jest przy cycu to cały czas muszę go zachęcać, budzić żeby tylko coś zjadł. Martwi mnie to. Dobrze że ładnie sypią, ale kosztem karmienia.
Moja je z 5-10 min i śpi 😄
To ja rozbudzam i tak w kółko aż wyjdzie że te 20 min ssała bo tak kazała pediatra i doradca laktacyjny jeszcze w szpitalu 😊

O jaką fajna lekturę przed snem mi daliście. Miło się was czyta. Ja dziś od 9 przemeblowanie u dzieci robiłam. Oczywiście nie sama. Cała rodzinka. Tylko na koniec ze sprzątaniem. To już nie miałam na kogo liczyć.
Czekam dalej. Już nie liczę że do wtorku uda się urodzić.

O jaką fajna lekturę przed snem mi daliście. Miło się was czyta. Ja dziś od 9 przemeblowanie u dzieci robiłam. Oczywiście nie sama. Cała rodzinka. Tylko na koniec ze sprzątaniem. To już nie miałam na kogo liczyć.
Czekam dalej. Już nie liczę że do wtorku uda się

Czekam dalej. Już nie liczę że do wtorku uda się urodzić.
Ja tak mówiła tydzień temu 😄
Ba ja mie mówiła ja wręcz ryczałam że pewnie przeniosę

reklama
Moja tak samo dlatego kupiłam wagę i będę ja co tydzień ważyć. Nie dokarmiam już mm więc nie wiem ile zjada. Czasem widzę, że rzeczywiście je, słychać jak połyka i czuje, że z pełnej piersi zrobiła się miękka, a czasem jak piersi nie są przepełnione to niby coś tam ciumka ale ile zjada to nie wiem.

Do góry