reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dajesz mi nadzieję, trzeci poród przede mną. Termin za 4-5 dni, a tu nic. Może zacznie się tak po prostu bez ostrzeżenia w tym czasie. W nocy budzę się po 1 z pojedynczym skurczem i bólem. O 2 zasypiam i rano nie ma po tym że coś ani śladu.
Mam to samo.
Wieczorem jeden mocny dlugi skurcz
W nocy dzis bolal mnie brzuch ale przez sen wiec nic nie mierzylam
Rano cisza i spokoj

Dajesz mi nadzieję, trzeci poród przede mną. Termin za 4-5 dni, a tu nic. Może zacznie się tak po prostu bez ostrzeżenia w tym czasie. W nocy budzę się po 1 z pojedynczym skurczem i bólem. O 2 zasypiam i rano nie ma po tym że coś ani śladu.
Właśnie ja w 2 i 3 ciąży szyjkę 1,5/1,5/1 miała już w 38tc
Dlatego z każdą wizytą jak słyszałam że jestem szelna jak pierworódka czuła smutek i myśl że skończy się na wywoływaniu

Dzień Dobry,
Córka na świecie. Po polnocy się urodziła. Mimo, że miałam i tak iść do szpitala rano to malutka stwierdzila, że nie poczeka. Wody odeszły mi koło 21, na porodówce koło 22 byłam. Wszystkie procedury i za 2h było po wszystkim. Na izbie wymierzył ją na 4400 +/- 400g więc rozstrzał ogromny. Z ciężkim sercem ale zgodziłam się na CC w obawie przed swoimi i jej problemami.
Ostatecznie 4200g 61cm. Duża i śliczna.

Pozdrawiam Was😊😊

Napiszcie jak się czujecie.

Dzień Dobry,
Córka na świecie. Po polnocy się urodziła. Mimo, że miałam i tak iść do szpitala rano to malutka stwierdzila, że nie poczeka. Wody odeszły mi koło 21, na porodówce koło 22 byłam. Wszystkie procedury i za 2h było po wszystkim. Na izbie wymierzył ją na 4400 +/- 400g więc rozstrzał ogromny. Z ciężkim sercem ale zgodziłam się na CC w obawie przed swoimi i jej problemami.

Pozdrawiam Was😊😊

Gratulujemy i życzymy wam dużo zdrowia. Piękna waga i długa ślicznotka.
Odpoczywajcie i szybko do domku.

Dzień Dobry,

Pozdrawiam Was😊😊

Super!!! Gratulacje💓💓💓

Daj znac jak po cc sie czujesz?

Boziu zostane sama:( czuje ze bede ostatnia jak nic!

Powiem Ci ze mozesz rodzic znienacka i bardzo szybko! Trzeci porod to nie pierwszy, w kazdej chwili mozesz zaczac i szybciutko skonczyc:)

Dzień Dobry,

Pozdrawiam Was😊😊

Gratulacje 🎉🎊 Piękna waga, nawet się tak dużo nie pomylili na USG ;)

reklama
Do góry