reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dajesz mi nadzieję, trzeci poród przede mną. Termin za 4-5 dni, a tu nic. Może zacznie się tak po prostu bez ostrzeżenia w tym czasie. W nocy budzę się po 1 z pojedynczym skurczem i bólem. O 2 zasypiam i rano nie ma po tym że coś ani śladu.
Mam to samo.
Wieczorem jeden mocny dlugi skurcz
W nocy dzis bolal mnie brzuch ale przez sen wiec nic nie mierzylam
Rano cisza i spokoj

Dajesz mi nadzieję, trzeci poród przede mną. Termin za 4-5 dni, a tu nic. Może zacznie się tak po prostu bez ostrzeżenia w tym czasie. W nocy budzę się po 1 z pojedynczym skurczem i bólem. O 2 zasypiam i rano nie ma po tym że coś ani śladu.
Właśnie ja w 2 i 3 ciąży szyjkę 1,5/1,5/1 miała już w 38tc
Dlatego z każdą wizytą jak słyszałam że jestem szelna jak pierworódka czuła smutek i myśl że skończy się na wywoływaniu

Dzień Dobry,
Córka na świecie. Po polnocy się urodziła. Mimo, że miałam i tak iść do szpitala rano to malutka stwierdzila, że nie poczeka. Wody odeszły mi koło 21, na porodówce koło 22 byłam. Wszystkie procedury i za 2h było po wszystkim. Na izbie wymierzył ją na 4400 +/- 400g więc rozstrzał ogromny. Z ciężkim sercem ale zgodziłam się na CC w obawie przed swoimi i jej problemami.
Ostatecznie 4200g 61cm. Duża i śliczna.

Pozdrawiam Was😊😊

Napiszcie jak się czujecie.

Dzień Dobry,
Córka na świecie. Po polnocy się urodziła. Mimo, że miałam i tak iść do szpitala rano to malutka stwierdzila, że nie poczeka. Wody odeszły mi koło 21, na porodówce koło 22 byłam. Wszystkie procedury i za 2h było po wszystkim. Na izbie wymierzył ją na 4400 +/- 400g więc rozstrzał ogromny. Z ciężkim sercem ale zgodziłam się na CC w obawie przed swoimi i jej problemami.

Pozdrawiam Was😊😊

Gratulujemy i życzymy wam dużo zdrowia. Piękna waga i długa ślicznotka.
Odpoczywajcie i szybko do domku.

Dzień Dobry,

Pozdrawiam Was😊😊

Super!!! Gratulacje💓💓💓

Daj znac jak po cc sie czujesz?

Boziu zostane sama:( czuje ze bede ostatnia jak nic!

Powiem Ci ze mozesz rodzic znienacka i bardzo szybko! Trzeci porod to nie pierwszy, w kazdej chwili mozesz zaczac i szybciutko skonczyc:)

Dzień Dobry,

Pozdrawiam Was😊😊

Gratulacje 🎉🎊 Piękna waga, nawet się tak dużo nie pomylili na USG ;)

reklama
Do góry