reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ja tez od początku mówiłam że pójdę z mężem do porodu a tu niestety sie nie da przynajmniej na dzień dzisiejszy i tez licze ze w sierpniu popuszczą trochę. Ja sie zastanawiam nad porodem w Krakowie bo tam ponoć cały czas są porody rodzinne ale Krakow ode mnie jest półtorej godziny drogi dalej. :/
Na ujastku podobno można rodzic z mężem. Ale tylko siłami natury i mąż w trakcie nie może wychodzić i zostać może po porodzie 2h max. Ale do sierpnia to się może milion razy zmienić

reklama
Musimy liczyć na cud że się to w lato odmieni... Może tak jak rok temu poluzują trochę na lato obostrzenia...
Kurcze rozumiem wszystko ale przecież i tak w domu małżonkowie mają że sobą styk, więc po co zakazywać pobytu razem w szpitalu 😒
Dla persolenu to też utrudnienie bo to co może pomóc mąż muszą robić oni🤔
Mysle ze chodzi o to ze w wiekszosci szpitali sale porodowe sa wielo osobowe i chodzi o ograniczenie ilosci osob na jednej sali u mnie w szpitalu jest sala z 3 stanowiskami czyli sa juz 3 rodzace +polozne+ lekarze to moze byc juz 9 osob bez osob towarzyszacych

Witam kochane, badania testu Pappa wyszly mi bardzo słabo i lekarz przepisał Acard 150, czy któraś z was też bierze? Bardzo się martwi czy będzie wszystko okej

Witam kochane, badania testu Pappa wyszly mi bardzo słabo i lekarz przepisał Acard 150, czy któraś z was też bierze? Bardzo się martwi czy będzie wszystko okej
A co to znaczy bardzo słabe? Mi też test Pappa wyszedł gorzej niż samo USG, ale nic nie dostałam od lekarza. Jutro mam wizytę, może spytam jeszcze raz. Biorę tylko najniższą dawkę Euthyroxu, ale to z powodu wyników hormonu TSH.

reklama
Do góry