@ROGACZ020678 co u Ciebie słychać? Z dzieciaczkiem wszystko ok?
Dostałaś linka do forum zamkniętego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dzieckiem wszystko ok, ale niestety krwiak nadal jest i odklejona kosmowka na 1/3 długości. Odpoczywam w domu i staram się myśleć pozytywnie ... Link dostałam dziekuje@najwanimri co u Ciebie słychać? Z dzieciaczkiem wszystko ok?
Dziękuję, że pytasz@Sarna94 co u Ciebie słychać? Z dzieciaczkiem wszystko ok?
Witaj od początku miałaś różnice 2 tyg między terminem z om a USG? Bo u mnie w 10 tc według om wyszedł 12 tc według USG i trochę mnie to martwiDokładnie jest tak jak piszesz. U mnie przy pierwszej ciąży była różnica o około 2tyg x terminem z om a z USG. A pod koniec ciąży stwierdzili, że syn za wolno rośnie lub wcale. W 36/37 tyg wyliczyli, że waży 2200g. Koniec końców wywoływali mi poród parę dni później i ważył 2650g.
Według om też na 18.08 a według USG 6-8.08 To moja 3 ciąża, syn ma 5 lat a córka w listopadzie skończyła 2. Dodatkowo obie ciążę skończyły się CC więc teraz muszę bardzo uważaćWitaj Gosi. 21Podobnie spóźnialska jesteś jak jaMiłą miałaś niespodziankę na wizycie, na kiedy masz termin? Ja według OM na 18.08 a według usg mam rozbieżność od 15 do 20.08
11.02 mam usg genetyczne, jestem w 3 ciąży trochę problematycznej gdyż muszę się zarejestrować do diabetologa z powodu kiepskiego cukru, plus dodatkowo zła cytologia i muszę mieć wdrożony antybiotyk... Straszaki skończą w tym roku 13 i 8 lat
Witam również resztę mamuś, szkoda że nie mogę dołączyć na razie do grupy zamkniętej, licze ze z czasem się to zmieni