reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
W Polsce wybór płci jest nielegalny
Hej ! Ja dziś tez po wizycie 10 tyg 4 dni. Wszystko okej po moim krwiaku tak jak u koleżanki został ślad krwi świeżej w nim nie ma. Dalej mam prowadzić oszczędny tryb życia. Mała bo wiem ze to dziewczynka ( podali mi żeński zarodek) bardzo ruchliwa. Widziałam raczki paluszki nóżki coś pięknego ! 😍

Sugerowałam się tym wpisem Doroty, dlatego zapytałam :)
Dzięki @anula88 za wyjaśnienie :) Niby w Polsce nielegalne, a różne cuda się robi ;);)

In vitro to prawdziwy cud i także szczególnie mocno trzymam kciuki za te maluchy! U nas tez byla o nim mowa bo mieliśmy niewielkie szanse na naturalne poczecie. Ja coś od początku czułam ze u nas coś jest nie tak bo przez wiele lat nie staraliśmy się ale tez nie uważaliśmy i żadnej wpadki nie było choc powinno być cale stadko☺. Najpierw ja zaczęłam się badac i leczyć- po kilku cyklach wszystko było ok a tu dalej nic...lekarze mówili że trzeba czekać bo to nie takie proste ale ja uparłam się na badanie meza i wyszło szydlo z worka... zaczely się sugestie lekarzy on vitro i marnych szansach. najpierw maz trafil na jakiegoś szarlatana i zmarnowaliśmy ponad pol roku a potem do innego lekarza i jeszcze w trakcie leczenia -niespodzianka!

O matko... A ja dzisiaj przegrałam z jogurtem... 🤢🤮 Miałam taka ochotę i stwierdziłam, że sobie zjem, w końcu już czułam się okej i niestety nie skończyło się to za dobrze... Muli mnie teraz i wymiotowałam. Jednak nabiał mi wgl nie służy, zostanę na tym chlebie z masłem 😅

O matko... A ja dzisiaj przegrałam z jogurtem... 🤢🤮 Miałam taka ochotę i stwierdziłam, że sobie zjem, w końcu już czułam się okej i niestety nie skończyło się to za dobrze... Muli mnie teraz i wymiotowałam. Jednak nabiał mi wgl nie służy, zostanę na tym chlebie z masłem 😅
Biedna 😔 miejmy nadzieję , że już niebawem każda będzie mogła zjeść więcej niż nasze ciążowe menu, które rządzi się własnymi prawami.🤪

reklama
Mnie dziś takie zmęczenie złapało że od 3 godzin wypracowałam dopiero 3 rzecz.. ciągle siadam bo nie mogę ustać na nogach

Ja tez nie tryskam energia ale wyszlo u nas slonce i nie chcialam zeby znowu kisili sie w domu.
Sama postalam w zacisznym miejscu i wystawiłam twarz do słoneczka. Powiem że gdyby nie zimny wiatr to byłoby cudnie wiosennie.

Ja też nie mam aplikacji i korzystam tylko przez przeglądarkę :) Dlatego nie wiem czy w aplikacji widać tę Sygnaturę :)

Na aplikacji nic niewidać własnie a szkoda.

Do góry