Ja też nie mam aplikacji i korzystam tylko przez przeglądarkę Dlatego nie wiem czy w aplikacji widać tę SygnaturęJa znowu nie mam aplikacji. Wchodzę w telefonie przez normalna stronę :/
reklama
W Polsce wybór płci jest nielegalny
Hej ! Ja dziś tez po wizycie 10 tyg 4 dni. Wszystko okej po moim krwiaku tak jak u koleżanki został ślad krwi świeżej w nim nie ma. Dalej mam prowadzić oszczędny tryb życia. Mała bo wiem ze to dziewczynka ( podali mi żeński zarodek) bardzo ruchliwa. Widziałam raczki paluszki nóżki coś pięknego !
Sugerowałam się tym wpisem Doroty, dlatego zapytałam
Dzięki @anula88 za wyjaśnienie Niby w Polsce nielegalne, a różne cuda się robi
In vitro to prawdziwy cud i także szczególnie mocno trzymam kciuki za te maluchy! U nas tez byla o nim mowa bo mieliśmy niewielkie szanse na naturalne poczecie. Ja coś od początku czułam ze u nas coś jest nie tak bo przez wiele lat nie staraliśmy się ale tez nie uważaliśmy i żadnej wpadki nie było choc powinno być cale stadko☺. Najpierw ja zaczęłam się badac i leczyć- po kilku cyklach wszystko było ok a tu dalej nic...lekarze mówili że trzeba czekać bo to nie takie proste ale ja uparłam się na badanie meza i wyszło szydlo z worka... zaczely się sugestie lekarzy on vitro i marnych szansach. najpierw maz trafil na jakiegoś szarlatana i zmarnowaliśmy ponad pol roku a potem do innego lekarza i jeszcze w trakcie leczenia -niespodzianka!
Dzieki Ci dobra kobieto!!!Wchodzisz w swój profil i tam jest zakładka Sygnatura.
Zobacz załącznik 1229834
Ellie2021
Fanka BB :)
O matko... A ja dzisiaj przegrałam z jogurtem... Miałam taka ochotę i stwierdziłam, że sobie zjem, w końcu już czułam się okej i niestety nie skończyło się to za dobrze... Muli mnie teraz i wymiotowałam. Jednak nabiał mi wgl nie służy, zostanę na tym chlebie z masłem
Mana_lena
Fanka BB :)
Biedna miejmy nadzieję , że już niebawem każda będzie mogła zjeść więcej niż nasze ciążowe menu, które rządzi się własnymi prawami.O matko... A ja dzisiaj przegrałam z jogurtem... Miałam taka ochotę i stwierdziłam, że sobie zjem, w końcu już czułam się okej i niestety nie skończyło się to za dobrze... Muli mnie teraz i wymiotowałam. Jednak nabiał mi wgl nie służy, zostanę na tym chlebie z masłem
reklama
Mnie dziś takie zmęczenie złapało że od 3 godzin wypracowałam dopiero 3 rzecz.. ciągle siadam bo nie mogę ustać na nogach
Ja tez nie tryskam energia ale wyszlo u nas slonce i nie chcialam zeby znowu kisili sie w domu.
Sama postalam w zacisznym miejscu i wystawiłam twarz do słoneczka. Powiem że gdyby nie zimny wiatr to byłoby cudnie wiosennie.
Ja też nie mam aplikacji i korzystam tylko przez przeglądarkę Dlatego nie wiem czy w aplikacji widać tę Sygnaturę
Na aplikacji nic niewidać własnie a szkoda.