reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ja tez nie tryskam energia ale wyszlo u nas slonce i nie chcialam zeby znowu kisili sie w domu.
Sama postalam w zacisznym miejscu i wystawiłam twarz do słoneczka. Powiem że gdyby nie zimny wiatr to byłoby cudnie wiosennie.

Na aplikacji nic niewidać własnie a szkoda.
Aleee lipaaa w aplikacji i w przeglądarce na telefonie nie ma ani suwaczków ani sygnatur. Bez sensu :(

Edit: W przeglądarce na telefonie widoczne są sygnatury i suwaczki jak się obróci się telefon na poziomo, z włączoną funkcją obrotu oczywiście :)

reklama
My przy wyborze zarodka sugerowaliśmy się bardziej morfologią niż tym czy to chłopak czy dziewczynka. Na dole dla przykładu wynik pgd jednego z naszych zarodków. Badaliśmy je dodatkowo na inne choroby już tak przy okazji.
Dorota dzięki za wyjaśnienie :):) Nawet nie wiedziałam, że można tak szczegółowo badać zarodki przed transferem :) To forum dużo nas nauczy ;);)

Czy znacie jakis bezpieczny sposób na zajady? Zrobil mi sie jakis czas temu i nie chce sie zagoic. Zaczynam dzis suplementacje prenatalne duo ale efekt będzie pewnie za jakis czas jeśli będzie. Maz dzis kupil mi jakas masc ,Zajadoff, i farmaceuta twierdzi ze mozna w ciazy ( cynk, wit b2 i ekstrakt z szałwii lekarskiej) ale może sa jakieś naturalne sposoby?

M
Aleee lipaaa w aplikacji i w przeglądarce na telefonie nie ma ani suwaczków ani sygnatur. Bez sensu :(

Edit: W przeglądarce na telefonie widoczne są sygnatury i suwaczki jak się obróci się telefon na poziomo, z włączoną funkcją obrotu oczywiście :)
Można też na telefonie w przeglądarce włączyć "wersja na komputer" i też wtedy widać suwaczki ;)

Czy znacie jakis bezpieczny sposób na zajady? Zrobil mi sie jakis czas temu i nie chce sie zagoic. Zaczynam dzis suplementacje prenatalne duo ale efekt będzie pewnie za jakis czas jeśli będzie. Maz dzis kupil mi jakas masc ,Zajadoff, i farmaceuta twierdzi ze mozna w ciazy ( cynk, wit b2 i ekstrakt z szałwii lekarskiej) ale może sa jakieś naturalne sposoby?
Na pewno wit z grupy B, mnie zawsze pomagało na zajady. Ale nie wiem jak w czasie ciąży, wydaje mi się, że można, bo sama mam krople Anaketon na mdłości z imbirem i właśnie wit z grupy B. Wit b6 zwłaszcza pomaga na mdłości.
A i na pewno pilnuj, żeby mieć sucho tam gdzie zajad. Dopóki się trochę nie podleczy

Ja miałam w pierwszych tygodniach co prawda opryszczkę , ale podobnie leczę czosnkiem smaruje , szałwia okład i babciny sposób pasta do zębów na noc.

Na szczepieniu pani zauważyła u młodego i poleciła smarować tym. Kapsułkę rozpolowic i delikatnie posmarować.

Zdjęcie za duże. Witamina a+e w kapsułkach.

Na szczepieniu pani zauważyła u młodego i poleciła smarować tym. Kapsułkę rozpolowic i delikatnie posmarować.

Zdjęcie za duże. Witamina a+e w kapsułkach.
Coś takiego?
vitaminum-a-e-2500j-m-10mg-hasco-30-kapsulek-15925009451.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry