Tak, umówiłam się na 15.02. to będzie 12+1.Super, faktycznie jesteśmy na tym samym etapie. Masz już umówione prenatalne badania ?
reklama
Mała111
Fanka BB :)
Ja też po wizycie, maluch wiercił się jak szalony i prostował nogi, wyglądał jak rozkraczona żaba [emoji1787] według usg 10+6 według om 11+0, maluch ma równo 4cm.
powiedzcie mi czy to dobrze czy za mało?
No i jeszcze mam jakiegoś niewielkiego krwiaczka, takze trochę się martwię...
NattaliaKrk
Fanka BB :)
Jeju ale Wam fajnie, niektóre z Was już po prenatalnych, znacie płeć dzieci
To piękny rozmiar ja z usg mam 8+5 i Dzidź ma 2.13 cmJa też po wizycie, maluch wiercił się jak szalony i prostował nogi, wyglądał jak rozkraczona żaba [emoji1787] według usg 10+6 według om 11+0, maluch ma równo 4cm.
Zobacz załącznik 1229110
Dziewczyny, a czy na prenatalne możecie iść z mężem? Ja dzwoniłam się upewnić, okazuje się że nie może wejść... nawet chciałam zmienić ośrodek bo i tak moja lekarka tych badań nie robi, ale tam również powiedziano mi że w obecnej sytuacji tylko ja mogę wejść... trochę mi żal i smutno i kombinuję czy nie szukać gdzie indziej, ale tam mają super sprzęt a to też ważne. Sama nie wiem...
Jestem ze Śląska, jeśli któraś też a na prenatalne może iść we dwójkę to dajcie znać gdzie.
Jestem ze Śląska, jeśli któraś też a na prenatalne może iść we dwójkę to dajcie znać gdzie.
Ja dzis miałam mila niespodziankę bo nie spodziewałam się ze uda się wejsc razem ! Dopiero chyba do meza dotarło jak zobaczył brykajace dzieciatko! Ale swoja droga tam byl taki ruch w tym gabinecie plus osoby towarzyszące ze nie czułam się calkiem bezpiecznie!Dziewczyny, a czy na prenatalne możecie iść z mężem? Ja dzwoniłam się upewnić, okazuje się że nie może wejść... nawet chciałam zmienić ośrodek bo i tak moja lekarka tych badań nie robi, ale tam również powiedziano mi że w obecnej sytuacji tylko ja mogę wejść... trochę mi żal i smutno i kombinuję czy nie szukać gdzie indziej, ale tam mają super sprzęt a to też ważne. Sama nie wiem...
Ja się właśnie muszę upewnić bo idę na prenatalne tam, gdzie kiedyś chodziłam do kliniki i raz mówili, że można z mężem, a raz dzwonili dzień przed i mówili, że nie można. Mój też by chciał być chociaż na prenatalnych, skoro nie może być na żadnej wizycie...Dziewczyny, a czy na prenatalne możecie iść z mężem? Ja dzwoniłam się upewnić, okazuje się że nie może wejść... nawet chciałam zmienić ośrodek bo i tak moja lekarka tych badań nie robi, ale tam również powiedziano mi że w obecnej sytuacji tylko ja mogę wejść... trochę mi żal i smutno i kombinuję czy nie szukać gdzie indziej, ale tam mają super sprzęt a to też ważne. Sama nie wiem...
No właśnie bezpieczeństwo ważne ale fajnie i raźniej iść we dwojeJa dzis miałam mila niespodziankę bo nie spodziewałam się ze uda się wejsc razem ! Dopiero chyba do meza dotarło jak zobaczył brykajace dzieciatko! Ale swoja droga tam byl taki ruch w tym gabinecie plus osoby towarzyszące ze nie czułam się calkiem bezpiecznie!
reklama