Ja to zawsze słyszałam na odwrót, że jak się wymiotuje to chłopak to pewnie niewiele miało wspólnego ale u 2 moich koleżanek się sprawdziło, wymioty, straszne samopoczucie i wyszło, że będą chłopcyTo może na moim usg prenatalnym też dostaniemy jakąś wskazówkę co do płci Ja się nie nastawiam na konkretną, chce tylko zdrowego bejbika. Ale nie powiem, że mnie ciekawość nie zżera, bo bym skłamała ja mocno wymiotowałam na początku ciąży, więc wynika z tego, że dziewczynka? Czy ja to jest z tymi przesadami?
reklama
Ellie2021
Fanka BB :)
Tak domyśliłam się później LuzikNie nie, do @ZajKat
A czy Wasi lekarze robią usg 3d i 4d? Ja na poprzedniej wizycie miałam takie i to jest dopiero fajny widok
Ja właśnie nie wiedziałam, że mój ginekolog ma usg 3d i ostatnio właśnie zrobił mi zwykłe i 3d. No powiem, że szał, widać małego człowieczka Co prawda, wtedy to był 8 tydzień, więc jeszcze maluszek. Ale teraz jak pójdę, to liczę, że też mi pokaże w 3d
Ellie2021
O widzisz, to się okaże Potem musimy dziewczyny zrobić listę objawów i płci jaka się okazała ostatecznie i zobaczymy co z tego wyjdzie To mogłoby być ciekaweJa to zawsze słyszałam na odwrót, że jak się wymiotuje to chłopak to pewnie niewiele miało wspólnego ale u 2 moich koleżanek się sprawdziło, wymioty, straszne samopoczucie i wyszło, że będą chłopcy
A polowkowe i prenatalne 2 trymestru to to samo? Wybaczcie, jestem zielona w tym temacieJa pytałam lekarza i powiedział, ze nie ma problemu. Tylko usg 1 trymestru to nie jest dobry moment, bo usg długo trwa, wymaga skupienia.. pewnie będziemy badać trochę przez brzuch a trochę dopochwowo i że lepiej żeby był spokój powiedział, ze poleca np.na usg polowkowym, ze wtedy jest co pooglądać ale ja wiem, że to wersja dla cierpliwych
Julliette
ja też na tym samym etapie, dzisiaj 8+5Super, faktycznie jesteśmy na tym samym etapie. Masz już umówione prenatalne badania ?
Ellie2021
Wydaje mi się, że to to samoA polowkowe i prenatalne 2 trymestru to to samo? Wybaczcie, jestem zielona w tym temacie
Pełna nadzieji
Mój robi [emoji846] rzeczywiście to jest widok....Nie nie, do @ZajKat
A czy Wasi lekarze robią usg 3d i 4d? Ja na poprzedniej wizycie miałam takie i to jest dopiero fajny widok [emoji7]
reklama
MamaLili89
Aktywna w BB
Ja dostałam opis od razu [emoji4] nie mam zdjęć ale mam pełne nagranie z całego USG [emoji4] wcześniej doktor powiedział Ci że będzie dziewczynka a teraz wyszedł chłopczyk?Jestem po usg prenatalnym-wypadlo bardzo dobrze -teraz czekam na wyniki Pappa ale i tak zrobię nifty albo sanco . Nie mam tylko opisu- a Wy macie? Pelno wydrukow usg ale nie wiem czy tam coś widac. Może dostane na maila razem z Pappa. Ulżyło mi bardzo bo zobaczyłam malucha...i maz pierwszy raz widzial ....super przeżycie! I mamy niespodziankę- miala byc dziewczyna a tu raczej chlopczyk- na 95 procent[emoji38]maz zachwycony...ale dzieciątko brykalo jak szalone.