reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Ja też tak mam, ciągle mi zimno 8 ciężko się rozgrzac
A macie tak że w nocy jak leżycie na jednym boku to po jakimś czasie cierpię strasznie, przewracacie się się i po dłuższej chwili to samo? Ja to ostatnimi nocami mam wrażenie że się ciągle kręcę z boku na bok, płytki sen i głupie sny... Ciekawe kiedy to się zmieni :)
Ja tak miałam dwa tygodnie temu i pobudka o 4 i koniec spania, później tylko czuwanie. Teraz już potrafię pospać do 8, ale jak się obudzę wcześniej to koniec. Za to kręcę się w nocy bardzo i mam głupie realistyczne sny.

Czyli widzę, że nie tylko mi tak zimno 😀 ja dzisiaj mam w ogóle słabszy dzień, jestem jakaś taka wypompowana, drzemkę sobie ucięłam w południe to aż 2h spałam, nawet o dziwo na obiad nie miałam ochoty 😳

Czyli widzę, że nie tylko mi tak zimno 😀 ja dzisiaj mam w ogóle słabszy dzień, jestem jakaś taka wypompowana, drzemkę sobie ucięłam w południe to aż 2h spałam, nawet o dziwo na obiad nie miałam ochoty 😳
Ja też dziś mam gorszy dzień ale na obiad miałam bardzo ochotę a i tak wylądował w toalecie, a tak mi smakował 🙂

Ja po spaniu zawsze mam zawalony nos i katar z krwią, nie wspomnę już o wysuszonych ustach. Zawsze się czuję jakbym wróciła z podróży z Sahary 😃Zaczęłam na noc używać soli morskiej i lepiej mi się oddycha. Nie wysusza mi nosa i ust aż tak bardzo. Zainwestowalismy w nawilżacz powietrza, aby poprawić wilgotność w pomieszczeniu. Mam nadzieję, że od dzisiaj noce będą przyjemniejsze 😃🙂

Ja też juz po wizycie z pakietu Medicover - nie jestem zadowolona ... masakra i w dodatku lekarz pospiesza bo ma max 15min na pacjentkę ... szok
20210119_183936.jpg

reklama
Do góry