Kasienka.K87
Fanka BB :)
Mi tez caly czas zimno w stopy chociaż ja często chodzę bez skarpet bo lubię jakoś na boso , siedzę pod kocem caly dzien a stopy zimne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam dwa tygodnie temu i pobudka o 4 i koniec spania, później tylko czuwanie. Teraz już potrafię pospać do 8, ale jak się obudzę wcześniej to koniec. Za to kręcę się w nocy bardzo i mam głupie realistyczne sny.Ja też tak mam, ciągle mi zimno 8 ciężko się rozgrzac
A macie tak że w nocy jak leżycie na jednym boku to po jakimś czasie cierpię strasznie, przewracacie się się i po dłuższej chwili to samo? Ja to ostatnimi nocami mam wrażenie że się ciągle kręcę z boku na bok, płytki sen i głupie sny... Ciekawe kiedy to się zmieni
Ja też dziś mam gorszy dzień ale na obiad miałam bardzo ochotę a i tak wylądował w toalecie, a tak mi smakowałCzyli widzę, że nie tylko mi tak zimno ja dzisiaj mam w ogóle słabszy dzień, jestem jakaś taka wypompowana, drzemkę sobie ucięłam w południe to aż 2h spałam, nawet o dziwo na obiad nie miałam ochoty
Ja też tak mam, jak się kładę spać to się mocno okrywam bo czuje, że mi zimno i śpię w skarpetkach. A mąż mówi że w nocy się odkrywamDreszczy nie mam ale ciągle jest mi zimno. I mam bardzo zimne stopy których nie mogę dogrzać. Siedzę cały czas pod kocem.
Hej, właśnie nie ma ani jednej mamy z podwójnym szczęściemCześć Dziewczyny, są tu jeszcze jakieś sierpniowe ciężarówki z podwójnym ładunkiem ?
Kurcze, słabo, a co lekarz mówił? I jak maluch? ☺Ja też juz po wizycie z pakietu Medicover - nie jestem zadowolona ... masakra i w dodatku lekarz pospiesza bo ma max 15min na pacjentkę ... szok Zobacz załącznik 1228804