reklama
Widzę, że odmeldowywuje się dzisiaj pierwsza 10t3d dzidzia ma 3,1cm według usg termin na 16.08 troszkę się przesunął względem miesiączki wsztstko jest ok zdjęcia nie wrzucę bo dostałam takie, na którym prawie nic nie widać echh . Umówiłam prenatalne na 29.01 a dzień później mam mieć pobrana krew do pappy (12t1d).mam nadzieję, że uda nam się wejść razem ale się nie nastawiam.
Mam zaliczyć do następnej kontroli i ginekologa wizytę u stomatologa i kardiologa bo mam ciśnienie wysokie. Także odwiedzę chyba wszystkich lekarzy jakich można.
Mam zaliczyć do następnej kontroli i ginekologa wizytę u stomatologa i kardiologa bo mam ciśnienie wysokie. Także odwiedzę chyba wszystkich lekarzy jakich można.
Ja to się zastanawiam, ile na tą naszą 100 będzie chłopców, a ile dziewczynekEj. Laski. Jest nas setka. A ani jednej ciąży mnogiej??? Teraz mam takie przemyślenia dziwne...
Ja taką kupiłam w pierwszej ciaży 5 lat temu i byłam mega zadowolona, bo brzuszek miałam podparty podczas snu. Za niedługo mam zamiar ją wyjąć ponownieHej jak któraś by chciał poduszkę dla ciezarnych do spania to widziałam właśnie w biedronki od dzisiaj .
Dziewczyny i ja juz po rozjechał się i mi termin bo z OM jest 9+4 a na usg 8+5, ale doktorek powiedział, ze na tym etapie to normalne i wszysyko jest ok. Fajnego mam lekarza, ale sprzęt też pozostawia wiele do życzenia.. słaba jakość 2.13 cm i 170 ud/min ❤
Załączniki
Na marcówkach była tabelka z płciąJa to się zastanawiam, ile na tą naszą 100 będzie chłopców, a ile dziewczynek
Dziewczyny i ja juz po rozjechał się i mi termin bo z OM jest 9+4 a na usg 8+5, ale doktorek powiedział, ze na tym etapie to normalne i wszysyko jest ok. Fajnego mam lekarza, ale sprzęt też pozostawia wiele do życzenia.. słaba jakość 2.13 cm i 170 ud/min ❤
Mój tez ma słabej jakości sprzęt, dlatego będę chodzić jeszcze prywatnie do lekarza który prowadził pierwszą ciążę.
Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Tam między nogami coś widać czy mi się zdaje ?Dziewczyny i ja juz po rozjechał się i mi termin bo z OM jest 9+4 a na usg 8+5, ale doktorek powiedział, ze na tym etapie to normalne i wszysyko jest ok. Fajnego mam lekarza, ale sprzęt też pozostawia wiele do życzenia.. słaba jakość 2.13 cm i 170 ud/min ❤
MamaLili89
Aktywna w BB
Ja mam tak samo, w dniu USG zrobiłam test i zaświadczenie o wykonaniu badania zostawiłam doktorce. Jeśli by wyszło coś nie tak to wtedy dzwoni.W mojej klinice też krew do testu pappa jest pobierana w dzień usg. Dopiero po 2 tygodniach mam konsultacje z wynikami.
reklama
Tam między nogami coś widać czy mi się zdaje ?
Na tym etapie i chlopcy i dziewczynki maja to samo [emoji28]
Kurcze od rana mam jakis problem z apka. Najpierw nie dalo sie wlaczyc a teraz zdjecia nie moge dodac.