Kasienka.K87
Fanka BB :)
No racja żadnej ciazy mnogiej aż dziwneEj. Laski. Jest nas setka. A ani jednej ciąży mnogiej??? Teraz mam takie przemyślenia dziwne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No racja żadnej ciazy mnogiej aż dziwneEj. Laski. Jest nas setka. A ani jednej ciąży mnogiej??? Teraz mam takie przemyślenia dziwne...
Test pappa nazywa się inaczej testem podwójnym. A o potrójnym to nie słyszałamNo właśnie myślę... Ale 14 dni na wynik. A ja mam wizytę za tydzień.
A czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć czym się różni test Pappa od testu podwójnego czy potrójnego? (prócz ceną 50/150)
Właśnie koleżanka mi ją polecala. Podjadę wieczorem do sklepu zobaczyć jak się prezentuje jakościowoHej jak któraś by chciał poduszkę dla ciezarnych do spania to widziałam właśnie w biedronki od dzisiaj .
robiłam w zalanie i wydaje mi się, ze nie czekałam dłużej niż 2dni.No właśnie myślę... Ale 14 dni na wynik. A ja mam wizytę za tydzień.
A czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć czym się różni test Pappa od testu podwójnego czy potrójnego? (prócz ceną 50/150)
A jest sens robić ten test skoro wynik będę mieć za 2 tygodnie a badanie prenatalne za tydzień?Podwójny test plus usg daje 95% wykrywalnosci ewentualnych wad. Po prostu badanie jest bardziej precyzyjne.
w alabie*robiłam w zalanie i wydaje mi się, ze nie czekałam dłużej niż 2dni.
ja cały czas polecam jednak Poofi. Jak się nie korzystało z Poofi to te wydają się ok, ale kto ma Poofi nie będzie chciał innejHej jak któraś by chciał poduszkę dla ciezarnych do spania to widziałam właśnie w biedronki od dzisiaj .
Ja mam z biedronki, ale kupiona wcześniej jakoś tydzień temu, prezent I jest naprawdę bardzo fajna, polecam można zdejmowac pokrowiec i wyprac, jak w normalnych poduszkach nie wiem może to standard, nie jestem w temacie, to moja pierwszaWłaśnie koleżanka mi ją polecala. Podjadę wieczorem do sklepu zobaczyć jak się prezentuje jakościowo