reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Widzę, że odmeldowywuje się dzisiaj pierwsza 🙂 10t3d dzidzia ma 3,1cm według usg termin na 16.08 troszkę się przesunął względem miesiączki🙂 wsztstko jest ok zdjęcia nie wrzucę bo dostałam takie, na którym prawie nic nie widać echh 😭. Umówiłam prenatalne na 29.01 a dzień później mam mieć pobrana krew do pappy (12t1d).mam nadzieję, że uda nam się wejść razem ale się nie nastawiam.
Mam zaliczyć do następnej kontroli i ginekologa wizytę u stomatologa i kardiologa bo mam ciśnienie wysokie. Także odwiedzę chyba wszystkich lekarzy jakich można.

Dziewczyny i ja juz po :) rozjechał się i mi termin bo z OM jest 9+4 a na usg 8+5, ale doktorek powiedział, ze na tym etapie to normalne i wszysyko jest ok. Fajnego mam lekarza, ale sprzęt też pozostawia wiele do życzenia.. słaba jakość :p 2.13 cm i 170 ud/min ❤

Załączniki

• 20210118_164910.jpg
    20210118_164910.jpg
    986,8 KB · Wyświetleń: 104
Dziewczyny i ja juz po :) rozjechał się i mi termin bo z OM jest 9+4 a na usg 8+5, ale doktorek powiedział, ze na tym etapie to normalne i wszysyko jest ok. Fajnego mam lekarza, ale sprzęt też pozostawia wiele do życzenia.. słaba jakość :p 2.13 cm i 170 ud/min ❤

Mój tez ma słabej jakości sprzęt, dlatego będę chodzić jeszcze prywatnie do lekarza który prowadził pierwszą ciążę.

Tam między nogami coś widać czy mi się zdaje ?

reklama
Do góry