reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Dzien dobry dziewczyny! :) czy wam też tak czas szybko leci w ciąży? Mnie ogolnie zawsze czas upływa w mgnieniu oka, ale teraz mam wrażenie że ledwo zaczyna się tydzień a juz się kończy [emoji57]
Wczoraj miałam cały dzień okropna migrenę, nie wiem może to na zmianę pogody, w dodatku corka nie poszła na popołudniowa drzemkę i obie padłyśmy kolo 18. W nocy budziłam się chyba co godzinę [emoji85]
Trzymam kciuki mocno za wszystkie dzisiejsze wizyty i mam nadzieję przeczytać same najwspanialsze wiadomości.
Miłego dnia wszystkim [emoji177]

reklama
A plamienia były u Ciebie duże??

Ja się podłamałam... Waham się czy na izbę nie jechać... Rano było w miarę delikatnie a teraz praktycznie większość wkładki brązowa...

Pociesza mnie jedynie że nie jest to krew a ewidentnie brązowy kolor ale to nie zmienia faktu że zaczynam wariować.... Za 1 razem nawet 1/5 nie miałam intensywności
U mnie to był bardziej podbarwiony na brązowo/rozowo śluz. Nie było tego dużo, w sumie tylko na papierze po wizycie w wc. Kiedy masz kolejną wizytę? Jeśli się niepokoisz to jedz i sprawdz na ip. Trzymam kciuki!

U mnie wie mama i jedna przyjaciółka.
W pracy powiem po poniedziałkowym usg. Wtedy też będzie karta ciąży.. Mi z porannych mdłości przezucilo mi się na wieczorne...
Dziś już zwiększam dawkę induliny z 6j na 8j....a to dopiero początek....
Zuzkon a my nie byłyśmy gdzieś razem na wątku " staraczkowym " ? Coś mi się kojarzy , że tak ;)

Dzien dobry dziewczyny! :) czy wam też tak czas szybko leci w ciąży? Mnie ogolnie zawsze czas upływa w mgnieniu oka, ale teraz mam wrażenie że ledwo zaczyna się tydzień a juz się kończy [emoji57]
Wczoraj miałam cały dzień okropna migrenę, nie wiem może to na zmianę pogody, w dodatku corka nie poszła na popołudniowa drzemkę i obie padłyśmy kolo 18. W nocy budziłam się chyba co godzinę [emoji85]
Trzymam kciuki mocno za wszystkie dzisiejsze wizyty i mam nadzieję przeczytać same najwspanialsze wiadomości.
Miłego dnia wszystkim [emoji177]
Mi też strasznie szybko leci czas. W pierwszej ciąży strasznie się dłużył, myślę że to zasługa mojej córki z którą nie da się nudzić 🙂 Zazdroszczę popołudniowych drzemek córki, moja już nie chce spać w dzień 😔 Powodzenia na wizytach dla wizytujących 🙂

IMG_20210115_085041.jpg

Zdjęcie

reklama
Do góry