anula88
MAMY SIEBIE :0)
Piękny człowieczek [emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny człowieczek [emoji847]
Ja na starać kach byhlam w 2016 i 2017 rZuzkon a my nie byłyśmy gdzieś razem na wątku " staraczkowym " ? Coś mi się kojarzy , że tak
Zazdroszczę ! Daj znać koniecznie po ! Miłego podglądania kropka
Widzę dziewczyna chyba z mojej branży [emoji4] ja pracuje w laboratorium w szpitalu
Może dziewczyny które używają glukometrow się wypowiedzią czy im się te wyniki mniej więcej pokrywały i czy były dużow wyższe z glukometrów [emoji4] bo wyższe będą
A co to takiego? Bierzesz jakieś leki?niestety masz hipoglikemie reaktywna. Mam to samo i również przy spadku cukru mam mega mdłości. Jak sie zle czujesz to proponuje wizytę u diabetologa
Ale fajnie mamy ten sam termin [emoji846]. Ja mam prenatalne 15.02 ciekawe czy nasze maluszki będą podobnie rosły [emoji6].Ja już po wizycie. Kropek żyje, ma się świetnie. Termin usg bez zmian na 21.08.2021.dzis 8+6.
Kropek ma 2,17cm
Za 2 tygodnie ide znów podglądnąć kropka.
A 12. 02 mamy prenatalne usg.
No to Gdzieś się tam spotkałyśmy ja pd 2013 albo 2014 roku przez długi czas przebywalam na staraczkowych wątkachJa na starać kach byhlam w 2016 i 2017 r
Uff to znak ,że jest dobrze dzwoñ dzwon do lekarza niech jakieś usg zrobi i nie szalej tam dziśHej dziewczyny [emoji846] ja się trochę uspokoiłam. Od wczoraj wieczorem przez całą noc czyściutko, a dzisiaj dużo mniej [emoji846] ale i tak dzwonię koło 13 do lekarza. Zobaczymy co powie [emoji846]